Originele cadeautips voor je beste vriendin

Daily life / 16 januari 2017
Originele cadeautips voor je beste vriendin
Pexels
Je beste vriendin gun je de hele wereld en dus wil je haar logischerwijs het allerleukste cadeau geven wanneer ze je jarig is. Als ze een duidelijke wens heeft, hoeft de zoektocht naar het perfecte verjaardagscadeau niet lang te duren. Aan de andere kant kan het soms, hoewel je haar door en door kent, een opgave zijn om met origineel cadeau op de proppen te komen. Daarom een aantal originele cadeautips voor je liefste vriendin!

Verrassing dagje weg

Herinneringen zijn het mooiste cadeau wat je iemand kan geven! Plan een verrassing dagje of weekend weg. Ga shoppen in een stad waar jullie alle twee nog niet geweest zijn, reserveer in dat ene net iets te dure restaurant of ga lekker een hele dag naar de wellness en laat jullie alle twee lekker in de watten leggen.

Volg samen een workshop

Tegenwoordig zijn er talloze workshops die je online voor een prikje kunt boeken. Doe samen een kleurenanalyse, volg een cursus make-up of ga juist voor een stoere slipcursus. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden waarmee jullie een onvergetelijke dag tegemoet gaan!

Regel een fotoshoot

Leg jullie vriendschap professioneel vast! Dat is weer eens een ander beeld, dan de 100 selfies van afgelopen jaar. Boek online voordelig en binnen een handomdraai een fotoshoot met een fotograaf bij jou in de buurt. Verbind er een gek thema aan en jullie hebben een tastbare herinnering voor het leven.

Bundel jullie herinneringen

Herken je dat Facebook en Instagram ondertussen volstaan met jullie leukste avonturen en je het stiekem best tof vindt als Facebook een herinnering van 5 jaar geleden voorbij slingert? We maken tegenwoordig een hoop foto’s maar doen er weinig mee. Maak je eigen scrapbook met foto’s van jullie gebeurtenissen van de afgelopen 10 jaar bijvoorbeeld. Uit je creativiteit online in een programmaatje of offline met een aantal rollen washitape en je hebt binnen een aantal avonden een boek met jullie tofste tijden samen.

Gepersonaliseerd cadeau

Een persoonlijk cadeau is ontzettend leuk om te krijgen. Niet voor niets schieten de sites waar je fotocadeaus kunt maken als paddenstoelen uit de grond. Maak je eigen fotocadeau met een uniek tintje. Ken je haar smaak door en door? Customize dan een kledingstuk of schoenen, zoals bijvoorbeeld een paar toffe sneakers geheel naar haar smaak. Op de sites van bijna elk groot sneakermerk heb je tegenwoordig de mogelijkheid om je helemaal uit te leven!

Wat is het leukste dat jij ooit aan je beste vriendin hebt gegeven of hebt gekregen?


Deel dit:

Geschreven door: Jorinde van den Broeke - www.jorindeesther.nl

Jorinde van den Broeke

Hoi, ik ben Jorinde en ik blog op jorindeesther.nl over life onderwerpen zoals werken, reizen en de nodige (vrouwen) issues. Na je studietijd en in je verdere leven breekt er steeds weer een nieuwe periode aan vol kansen en ontwikkelingen. Ik schrijf columns, deel ervaringen, geef hotspot en travel tips en review mijn favoriete producten. Wie weet kan ik je zo inspiratie bieden om nog net dat beetje meer uit je leven te halen!Lees meer over deze blogger

Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 3 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

227854

Nieuwe leden

24-10-2020
24-10-2020
24-10-2020
24-10-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin