Onzekerheid op werk in deze Corona tijd

Daily life / 16 april 2020
Onzekerheid op werk in deze Corona tijd
Shutterstock
Het zijn rare tijden waarin we nu leven. Alles is anders. De een is drukker dan ooit, de ander zit noodgedwongen thuis. De een heeft ineens tijd om het huis op te ruimen, boeken te lezen en trainingen te volgen terwijl de ander thuis de kinderen non stop om zich heen heeft en daarnaast geacht wordt ook nog gewoon aan het eigen werk toe te komen.

Twijfel

Ik was zelf afgelopen tijd ineens aan het twijfelen of ik nog wel gewoon door kon gaan met wat ik allemaal deed. Kon ik nog adverteren voor mijn webinar en loopbaanprogramma’s onder de aandacht brengen terwijl er zoveel speelt nu. Was het niet gepaster om me maar even stil houden op social media? Ik vond het lastig.

Nu gaf ik laatst de mogelijkheid om een gratis loopbaan-inspiratiegesprek aan te vragen en wat bleek; in no time waren alle plekken vol! Dus er waren wel degelijk mensen 'gewoon' met hun loopbaan bezig.

NIVEA

Daarnaast hield ik natuurlijk contact met mijn loopbaancliënten en ook bij hen bleek de wereld niet stil te staan en zijn ze nog aan het werk en daarnaast dus ook lekker bezig met hun traject. De les die ik hieruit trok: Niet Invullen Voor Een Ander, oftwel NIVEA. Het blijft een uitdaging...

Hoe is dat bij jou?

Heb jij afgelopen tijd dingen niet gedaan, gevraagd, gezegd omdat je dacht dat de ander dat nu misschien niks zou vinden? Ik ben benieuwd. Leuk als je dat hieronder deelt.

Succes met alles in deze tijd enne.... vergeet dus die 'nivea' niet.


Deel dit:

Geschreven door: Dorine van Bree - www.dewerkcoach.nu

Dorine van Bree

Hoi, mijn naam is Dorine van Bree. Ik werk als zelfstandig loopbaancoach en trainer onder de naam De Werkcoach. Ik help mensen die op zoek zijn naar ander werk met het achterhalen en vinden van hun droombaan. Voor Vriendinnenonline blog ik over werk, werk zoeken en alles daar omheen. Wil je meer lezen? Vraag dan gratis mijn e-book aan: 'Netwerken, ook iets voor jou!' op www.dewerkcoach.nuLees meer over deze blogger

Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 1 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

223216

Nieuwe leden

03-08-2020
03-08-2020
03-08-2020
02-08-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin