Ontspullen met Marie Kondo

Daily life / 16 januari 2019
Ontspullen met Marie Kondo
Netflix
Het wordt steeds populairder om te 'ontspullen' ofwel minder spullen (rommel) in je huis hebben. Opruim goeroe Marie Kondo heeft hier geweldige technieken voor en die kun je nu op Netflix zien!

Marie Kondo

De Japanse Marie Kondo runt al jaren een populair bedrijf waarin zij mensen helpt hun huis (en daarmee hun leven) op orde te brengen. Ze heeft inmiddels lange wachtlijsten voor haar persoonlijke consult en daarom heeft ze in de loop van der jaren een aantal boeken geschreven. Een bestseller in Nederland is haar boek Opgeruimd!

Nu op Netflix

Maar goed nieuws voor iedereen die meer van haar wilt leren, sinds 1 januari heeft ze haar eigen serie op Netflix! Goede timing natuurlijk, met alle goede voornemens voor het nieuwe jaar. Wij waren in ieder geval getriggerd en hebben inmiddels een aantal afleveringen van haar gezien.

Wat is het voor serie?

Seizoen 1 bestaat uit 8 afleveringen met elk een eigen thema. Bijvoorbeeld hoe je in je huis ruimte kunt maken voor de komst van een baby, hoe je in een kleine woonruimte opbergruimte kunt creëren of hoe je je huis weer terug kunt krijgen als de kinderen het huis uit zijn. Zo kun je kijken welke aflevering bij jou past (of gewoon lekker alles gaan bingewatchen).

Marie Kondo verdeeld spullen in 5 categorieën:

  1. Kleding
  2. Boeken
  3. Papier
  4. Komono (keuken, badkamer, garage; eigenlijk al het overige)
  5. Spullen met emotionele waarde

Dit is haar vertrekpunt, erg leuk om te volgen. Hieronder delen wij de trailer, lijkt jou het leuk om deze serie te kijken?


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 3 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

211704

Nieuwe leden

20-02-2020
20-02-2020
20-02-2020
20-02-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum