Gaaf nieuws: We hebben een forum!

Daily life / 09 maart 2018
Gaaf nieuws: We hebben een forum!
We hebben van jullie heel vaak de vraag gehad of er ook een plek op de site kon komen, waar iedereen met elkaar kan kletsen en connecten. En we hebben geluisterd!

Vandaag is ons gloednieuwe en prachtige forum online gegaan. En wat zijn we trots en blij! Het is namelijk een plek waar jij, als lid van de site, uitgebreid kunt kletsen met andere vriendinnen. Zoek het onderwerp waar jij interesse in hebt en praat mee in een topic van een ander of maak je eigen onderwerp aan.

Helemaal privé

Het forum is helemaal privé, dat betekent dat hij niet gevonden wordt door Google en je dus vrijuit kunt kletsen omdat niemand anders dan de leden dit kan lezen. En wat helemaal uniek is: vanuit het forum kun je direct vrienden worden! Dus als een leuk gesprek met iemand hebt, dan kun je deze persoon direct uitnodigen om vriendinnen te worden of een privéberichtje sturen. En als jij actief deelneemt, zul je dus ook makkelijker vriendinnen vinden.

Voorbeeld

reactie-forum

Nieuwe vriendinnen vinden

Uiteraard kun je ook zoals je gewend bent, in onze 'vriendinnen-zoekmachine' blijven zoeken naar leuke vrouwen bij jou in de buurt. Maar het forum maakt het een stuk makkelijker en gezelliger om met elkaar in contact te komen en te blijven. Er zijn in 2018 al duizenden nieuwe leden bijgekomen, dus meld je (helemaal gratis!) aan en kom vriendinnen zoeken of vrijblijvend meekletsen!

Wij gaan het even vieren met een wijntje, want we zijn super blij dat we na alle mailtjes en vragen van jullie kant zo'n mooi forum hebben kunnen neerzetten!

Laat ons in een reactie hieronder weten: Wat vind jij van een forumfunctie op de website?!


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (3)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 5 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

218174

Nieuwe leden

27-05-2020
27-05-2020
27-05-2020
26-05-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin