Loopbaan-zomerinspiratie!

Daily life / 16 augustus 2017
Loopbaan-zomerinspiratie!
Dorine van Bree
Misschien ben je momenteel lekker op vakantie, ben je al geweest of ga je nog. Deze keer iets leuks om loopbaaninspiratie op te doen tijdens je vakantie of gewoon thuis mijmerend over een leuke vakantiebestemming...

Zelf was ik deze zomer op de waddeneilanden waar je elke ochtend mee kon doen aan een yogales op het strand tegen vrijwillige bijdrage. Lekker met je voeten in het zand, zon op je gezicht en uitzicht op de kabbelende zee. Naast dat het gewoon fijn was om aan mee te doen, is het ook een mooi voorbeeld van creatief denken. Er is niets voor nodig qua materiaal en ruimte huren hoeft ook niet want het is gewoon buiten!

Heerlijk als je zo een uurtje per dag zonder extra benodigdheden mensen iets leuks kunt aanbieden en er tegelijk ook nog wat mee kunt verdienen. Dat bracht mij op de vraag wat ik zelf daar zou doen als ik daar twee maanden zou zitten?

En precies die vraag wil ik jou ook stellen:

  • Wat zou jij doen op jouw vakantiebestemming als je daar verplicht twee maanden moet blijven en daar op een leuke manier geld wil verdienen?
  • Zou je ‘gewoon’ een baantje zoeken of zou je iets anders bedenken, en wat zou dat dan zijn?
  • Wat zou je daar opzetten?
  • Welke kennis, vaardigheden en kwaliteiten zet je dan in?

Ga daar eens rustig over mijmeren liggend aan het strand, zittend op een terrasje of schuilend onder je paraplu. Ik ben heel benieuwd naar je ideeën.... Het zou leuk zijn als je het hieronder in een reactie laat weten.

Ik wens je nog een mooie inspirerende zomer toe!


Deel dit:

Geschreven door: Dorine van Bree - www.dewerkcoach.nu

Dorine van Bree

Hoi, mijn naam is Dorine van Bree. Ik werk als zelfstandig loopbaancoach en trainer onder de naam De Werkcoach. Ik help mensen die op zoek zijn naar ander werk met het achterhalen en vinden van hun droombaan. Voor Vriendinnenonline blog ik over werk, werk zoeken en alles daar omheen. Wil je meer lezen? Vraag dan gratis mijn e-book aan: 'Netwerken, ook iets voor jou!' op www.dewerkcoach.nuLees meer over deze blogger

Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 5 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

209126

Nieuwe leden

18-01-2020
18-01-2020
18-01-2020
17-01-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Nieuw artikel