Ladytalk goes Leiden

Daily life / 19 oktober 2014
Ladytalk goes Leiden
Shutterstock
Na de succesvolle Shopping Experiences in Den Bosch en Alkmaar dit jaar, staan voor dit najaar het prachtige Leiden en het bruisende Londen op het programma!

Leiden

Op 30 en 31 oktober kun je het mooie, historische Leiden ontdekken aan de hand van onze shoproute. En, we moeten eerlijkheidshalve bekennen, we hebben zelden zo’n ontzettend verrassend, origineel en gevarieerd aanbod gehad! De winkels die deze editie in Leiden meedoen op de shoproute zijn allemaal heel bijzonder. En daarbij komt ook nog dat het aanbod meer dan uniek is! Van een parfum experience en muziek tot koffiebranden, Deense hapjes en een krijtverf workshop. Alles komt voorbij! Natuurlijk kun je ook weer rekenen op diverse kortingen, professionele visagie en gedegen styling advies. We sluiten af met een heerlijke borrel en huisgemaakte tapa’s!

Dus als jij Leiden op een unieke manier wilt ontdekken, mag je deze Shopping Experience eigenlijk niet missen. Het wordt een beleving!

Boek nu je Shopping Experience Leiden met korting via vriendinnenonline. Meld je aan via Ladytalk.nl, gebruik kortingscode 'vriendin' en profiteer gelijk van 15% korting per persoon!

Op de site van Ladytalk geven de mensen achter Leiden Shopping alvast wat meer informatie over shoppen in Leiden. Leuk om alvast te lezen!

Dus, nodig je vriendinnen uit, geef een Shopping Experience cadeau, verwen je moeder of je zus, of doe eens iets anders dan anders met je collega’s. Ontdek een nieuwe stad en we maken van shoppen een beleving!


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 1 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

221686

Nieuwe leden

11-07-2020
10-07-2020
10-07-2020
10-07-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin