Drankje teveel? Zo voorkom en genees je de kater!

Daily life / 23 maart 2017
Drankje teveel? Zo voorkom en genees je de kater!
Pexels
De laatste tijd merk je dat je niet meer zo goed kunt tegen alcohol. “Ik word ouder” horen we je denken. Maar naast dat ouder worden hebben we het ook altijd maar druk en zijn we sneller moe. Moe in combinatie met alcohol drinken is killing en dus voelen we ons de volgende ochtend BRAK. Wij geven je tips om dit te voorkomen en te genezen!

Water

De beroemde uitspraak; water bij de wijn. En zeker weten dat het helpt. Dus ondanks dat je het gevoel hebt dat je buik ontploft; neem tussen elk glas wijn een glas water. Echt waar; de volgende dag ben je zo blij.

Cola

Als je water niet lekker vindt om tussen je wijn door te drinken, neem dan af en toe een glaasje cola. Of eindig de avond met cola. Cola is de perfecte suikerbron en zorgt ervoor dat je de volgende dag minder last van een kater hebt.

Grenzen

Stel voor jezelf grenzen. Je weet namelijk ondertussen best wel na hoeveel wijntjes je het gevoel krijgt dat er een trein over je hoofd heeft gereden.

Goedemorgen

Als je geen water bij de wijn hebt gedronken, dan is dit zeker noodzaak om de volgende ochtend dubbel en dwars in te halen. Drink dus direct veel water en ga niet aan de koffie, want anders wordt er nog meer vocht uit je lichaam onttrokken.

Brak

Het gevoel van brak zijn gaat echt niet over als je vervolgens de hele dag op de bank gaat liggen. Neem een frisse douche, glaasje water en eet goed. Ja, ook als je misselijk van de wijn bent. En neem die paracetamolletjes tegen de hoofdpijn pas nadat je wat hebt gegeten.

Wandeling

Als je je weer een beetje oké voelt is het best fijn om even een wandeling buiten te gaan maken. Frisse lucht zal je goed doen! Waarschijnlijk staat je hoofd er niet helemaal naar en heb je meer zin in een dagje bankhangen, maar je zult zien dat het je goed zal doen!


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 5 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

209206

Nieuwe leden

19-01-2020
19-01-2020
19-01-2020
19-01-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Nieuw artikel