Jouw eettafel op zijn Paasbest

Daily life / 31 maart 2015
Jouw eettafel op zijn Paasbest
Shutterstock
Jouw eettafel er mooi uit laten zien met Pasen is nog nooit zo makkelijk geweest. Met deze leuke (lowbudget) tips, die je zelf thuis kan maken, laat jij je paasbezoek versteld staan. En je hebt er naderhand ook nog veel plezier van, want sommige zelfmakers gebruik je later gewoon weer! Waar hebben we het dan over? We laten ze per thema aan je zien. Nu de lente er aankomt, verlangen we allemaal naar de opkomende bloemetjes en plantjes. En daar hebben we onze thema’s ook op gesorteerd!

Een tafel vol met grasjes!

Heel veel mensen vinden vers gemaaid gras een van de lekkerste geuren die er bestaat. De kleur is ook erg populair, dus een prachtig thema om terug te laten komen op jouw paastafel. We zochten de basis elementen voor je bij elkaar.

Placemats, servetten en het tafelkleed met een grasprint: Simpele witte, katoenen placemats, servetten en tafelkleden tover je om tot een fris geheel met grassprieten. Om de tafel een extra sfeervolle look te geven zet je er deze bijpassende kaarsen bij, maar ook bloemenvaasjes kunnen als pronkstuk in het midden van je tafel gezet worden.

Eitjes en voorjaarsbloemetjes komen samen op jouw paastafel

Bij Pasen horen eitjes. Samen met de voorjaarsbloemetjes kun je de leukste dingen maken. Wie zegt dat eieren niet romantisch zijn heeft het mis. Deze eitjes staan super leuk op jouw paastafel op precies de juiste manier en uniek zijn ze zeker! Je laat er alle gasten zeker van versteld staan. Lees hier hoe je deze paasdecoratie maakt.

Paasdecoratie ElsaRblog 2

Bloemstuk

Een groot bloemstuk is een eye catcher op je tafel. Gevuld met bolnarcisjes, wat mos en echte eitjes is het een lust voor het oog waar je dagen lang plezier van kan hebben. Niet moeilijk om te maken en oooo zo leuk. Als je net als op de foto een ei op het bord leg en daarop de naam van diegene schrijft die komt eten, is het helemaal af!

Nog meer zelfmaak projecten? Check dan eens de onderstaande website van Ceciel.

Over Ceciel:

Ceciel is een echte jongensmoeder die grappige lifestyle blogberichten schrijft over haar gezin en dagelijks leven. Het zijn herkenbare momenten waar je vrolijk van wordt en denkt: ‘Gelukkig ben ik niet de enige!’. Ook schrijft ze over zelfmakers, do it yourself, knutsels voor en met kinderen, in huis of lekker voor jezelf. Als moeder wil ze er ook graag eens tussen uit en de leukste uitjes met of zonder je gezin kan je ook op haar blog vinden: www.badschuim.eu . Een mommyblog met een vrolijke twist, dus kom kijken, lezen en genieten!


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 5 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

211316

Nieuwe leden

16-02-2020
16-02-2020
16-02-2020
16-02-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin