Je smartphone beschermen & tegelijk trendy blijven?

Daily life / 12 september 2016
Ad
Je smartphone beschermen & tegelijk trendy blijven?
Shutterstock
Iedereen kent wel iemand die ooit zijn of haar mooie, en vaak dure, smartphone op de grond heeft laten vallen, waardoor het scherm is gebarsten. Wat nu? Langsgaan bij een hersteller voor een nieuw scherm? Gewoon doorgaan en wat later een nieuwe gsm aanschaffen? In het vervolg toch een verzekering nemen?

De eenvoudigste manier is natuurlijk het voorkomen van een kapot scherm door een beschermhoesje. Maar ja, die telefoonhoesjes, die verpesten volgens gebruikers vaak de looks van de smartphone. Toch kunnen ze juist ook heel trendy zijn. En daarbij zijn ze ook nog eens voordeliger dan een nieuw scherm of speciale smartphone-verzekering.

Hoesjes in alle soorten en maten

Hoe vind je nou een leuk hoesje? In de begindagen van de smartphones er enkel keuze uit een beperkt aanbod. Deze hoesjes brachten allesbehalve hulde aan het design dat de fabrikant aan zijn smartphone had meegegeven.

Tegenwoordig bestaan er echter telefoonhoesjes in allerlei uitvoeringen en afwerkingsniveaus. Zo kun je voor kunststof, metaal, rubber en zelfs leder kiezen. Hiermee kun je je smartphone nog meer "personal touch" meegeven. Sommige uitvoeringen integreren bovendien de mogelijkheid om verschillende pasjes in te bewaren, waardoor je je portefeuille ineens ook wat kunt verlichten.

Vind je in een fysiek winkelpunt niet direct je persoonlijke smaak terug in het aanbod? Kijk dan eens verder online, bijna zeker dat je daar wel een trendy telefoonhoesje tegenkomt. Succes!


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 1 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

211316

Nieuwe leden

16-02-2020
16-02-2020
16-02-2020
16-02-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum

Noord-Brabant
App groepje 35-45 jaar
5
17