House of Cards fan? Netflix kondigt het laatste seizoen aan

Daily life / 10 oktober 2017
House of Cards fan? Netflix kondigt het laatste seizoen aan
youtube.com
Dat de Amerikaanse hitserie House of Cards een must see is op Netflix heb je vast wel om je heen gehoord. Ben je fan? Volgend jaar verschijnt het zesde en tevens laatste seizoen op Netflix.

De Netflix-serie draait om Francis "Frank" Underwood (Kevin Spacey), een genadeloze politicus in Washington D.C. die samen met zijn vrouw Claire (Robin Wright) steeds meer macht probeert te grijpen. Het politieke drama is gebaseerd op de gelijknamige Britse miniserie uit 1990. Afgelopen mei was de laatste aflevering van het vijfde seizoen te zien.

Kevin Spacey

Het nieuws komt op dezelfde dag dat Kevin Spacey veel opschudding veroorzaakte met zijn reactie op een beschuldiging van een jonge acteur die hij in 1986 seksueel belaagd zou hebben. Spacey stelde zich het incident niet te kunnen herinneren, maar bood wel zijn excuses aan. Ook bevestigde de 58-jarige acteur dat hij inderdaad homoseksueel is, iets waarover al langer werd gespeculeerd.

Een dag na de aankondiging van het laatste seizoen van House of Cards melden bekende bronnen rondom de serie dat er wellicht meer spinoffs komen. Zo zouden Netflix en producent MCR een verhaallijn over de loyale assistent Doug Stamper uit kunnen werken. Ook de personages Janine Skorsky en Tom Hammerschmidt kunnen in een nieuw verhaal centraal staan. Net als de rijke zakenman Raymond Tusk.

Heb je de serie nog niet gezien? Seizoen 1 t/m 5 kun je vinden op Netflix! Het zijn maar liefst 65 afleveringen. Per aflevering ben je ongeveer 50 minuten van je tijd kwijt. Een must see voor de koude winterdagen.


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 3 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

230460

Nieuwe leden

01-12-2020
30-11-2020
30-11-2020
30-11-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum

Kletspraatje
Online contact
25
Overijssel
Nieuw contact
5