Waar kun je heen met je hond? Leuke tips!

Daily life / 18 juli 2018
Waar kun je heen met je hond? Leuke tips!
pexels.com
In de zomer is het heerlijk om er een dagje op uit te gaan en er zijn genoeg uitjes waarbij ook je hond welkom is! Wel zo leuk, zo krijgen zowel jij als je hond een ultiem een vakantiegevoel!

Gezelligheid voor iedereen

Het is niet voor niets dat het vaak wordt gezegd: samen is veel leuker! Er is niets leuker dan een dagje uit, fijne mensen om je heen en lekker ontspannen. Maar met je hond erbij is het meteen nog veel gezelliger! Honden vinden het doorgaans heerlijk om een nieuwe omgeving te verkennen. Pas natuurlijk wel goed op met het weer: zorg dat je hond het niet te warm krijgt!

Naar de dierentuin

Naar de dierentuin met een hond? Jazeker! In bepaalde dierentuinen in Nederland zijn honden van harte welkom! Check voor vertrek dus even de website van de betreffende dierentuin zodat je zeker weet dat jouw hond ook lekker mag gaan kijken naar alle dieren.

Picknicken in het park

Je hoeft natuurlijk niet naar een dierentuin te gaan om lekker te ontspannen, het park verderop kan net zo goed! Nodig wat vrienden of familie uit, laat iedereen wat lekkers meebrengen en geniet samen van een heerlijke picknick. Vergeet niet wat lekkers en water mee te nemen voor je hond, zodat hij of zij ook mee kan doen.

De natuur in

Honden houden meestal van wandelen, rennen en zwemmen, waar kan dat beter dan in de natuur? Neem je hond daarom mee naar een natuurgebied in de buurt of naar het strand en laat hem lekker rennen! Goed voor jou én voor je hond!

Wat doe jij het liefste met je hond?


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 5 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

218176

Nieuwe leden

27-05-2020
27-05-2020
27-05-2020
26-05-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin