Marisca Kenter

Profielfoto

Laat ik mezelf eens voorstellen. En dat is dan meteen het moeilijkste, mezelf ‘even’ voorstellen. Ik kan natuurlijk in deze eerste blogpost niet volstaan door alleen maar te zeggen dat ik Marisca Kenter en 28 jaar ben, uit Gouda kom en ik twee keer per maand ga bloggen voor Vriendinnenonline. Dit klopt wel, maar ik doe nog wel meer. Veel meer… Probleem is alleen waar ga ik beginnen en wat vertel ik in deze eerste blogpost zonder dat ik over twee uur nog aan het schrijven ben, de post vervolgens veel te lang is en Vriendinnenonline zich afvraagt wie ze in hemelsnaam voor zich laten bloggen. Dus ik doen mijn best, begin gewoon en hoop vooral dat je je na het lezen toch hebt vermaakt;-)

Zoals ik al zei ben ik Marisca en ik ben inderdaad 28 jaar. Maar ook ben ik moeder van Milan (3) en getrouwd met Patrick. Ik werk nu ruim 7 jaar als activiteitenbegeleider, maar een aantal jaren geleden begon er iets te knagen. Ik wilde iets voor mezelf beginnen in de fashion, maar wat? Budget was er niet dus een duur winkelpand met uitzicht op het Goudse stadhuis werd hem niet ;-) Uiteindelijk ontstond het idee voor een webshop en na veel inlezen en 1001 andere dingen die bij een webshop komen kijken zijn we 1 januari 2011 gestart. En dat was best pittig met een zoontje van toen twee maanden oud. Toch hebben we doorgezet en terwijl ik avond aan avond bezig was met de webshop, ben ik me ook steeds meer gaan verdiepen in social media. En naarmate ik steeds meer leerde hierover was er eigenlijk een nieuwe passie geboren. Oké, doen we dat er ook nog bij.

In april 2013 kwam er een vacature online bij de organisatie waar ik als activiteitenbegeleider werk, namelijk die van medewerker digitale communicatie. Met mijn grote voorliefde voor social media in het achterhoofd heb ik gesolliciteerd en gelukkig kreeg ik deze baan! Ik ben minder gaan werken als activiteitenbegeleider en deze functie erbij gaan doen. Zo werk ik nu nog steeds hetzelfde aantal uren op dezelfde dagen, maar dan in twee verschillende functies.

Nu is het inmiddels 2014, combineer ik nog steeds die twee functies met de webshop, mijn gezin en het huishouden en ondertussen ben ik onder mijn eigen naam ook nog gaan bloggen. Want ook bloggen vind ik heel erg leuk! Je komt mij twee keer per maand tegen op Vriendinnenonline. Omdat ik me graag bezig houdt met wat er allemaal in en rond de 'nieuwe media' gebeurd, zal ik me op Vriendinnenonline daarmee bezig houden.

Ik heb er zin in!

XOXO Marisca

www.mariscakenter.nl