Ga eens offline winkelen

Daily life / 01 december 2015
Ga eens offline winkelen
Shutterstock
De kerst nadert in een rap tempo. December staat in het teken van familie, gezelligheid en cadeaus. Leuk om te krijgen en… te geven.

Cadeaumaand

De off- en online etalages roepen ons dat we bij hen onze cadeaus moeten kopen. En ja, het is aanlokkelijk om na een drukke werkdag de wensen van onze dierbaren in het online winkelwagentje te stoppen. Geen lange rijen bij de kassa en met iDeal is alles in no time betaald. Zo… die cadeaus zijn geregeld! Hebben we geen omkijken meer naar. Zeg nu zelf; dit is best wel (een beetje) onpersoonlijk.

Back to basic

Hoe leuk is het om het dit jaar eens helemaal anders te doen. We gaan back to basic. We kunnen ons allemaal vast wel herinneren hoe leuk en gezellig het is om de koopavonden in de eigen woonplaats of bijgelegen stad af te struinen. Gewapend met wensenlijstjes. De fysieke ondernemers hebben het vast niet altijd even makkelijk met het (concurrerende) online aanbod en de snelheid waarin we alles in de avonduren aanschaffen. Het is dan ook erg nobel om de ondernemers te steunen door de cadeaus bij hen te kopen. De cadeaus met de handen te bekijken en te vergelijken en hiermee een weloverwogen keus te maken.

Neem ook de tijd om je keuze tussen diverse cadeaus te overdenken onder het genot van een fijne latte macchiato. Dit gaat toch echt beter dan vanaf een tablet of laptop. En die rijen bij de kassa zijn helemaal niet erg. Geef jezelf deze tijd cadeau. Met de volle en drukke agenda’s plannen we een afspraak met onszelf, zodat we niet in tijdnood komen.

Cadeaus met zorg ingepakt

Eenmaal bij de kassa zijn we getuigen hoe onze cadeaus met zorg worden ingepakt. Het kopen van de cadeaus in de offline winkels is zoveel persoonlijker. Het duurt misschien wat langer, maar is dit eigenlijk niet mooier. De zorg, tijd en aandacht die we besteden bij de aanschaf van de cadeaus geeft een goed gevoel. En is dit niet waar het allemaal om draait tijdens de feestdagen. Het goede gevoel dat onze familie en vrienden ons geven. En dit begint bij onszelf!


Deel dit:

Geschreven door: Marleen - www.missmarleen.nl

Marleen

Hallo, ik Marleen en ben 40 jaar. Ik woon samen met mijn vriend in het oosten van het land. Ik werk op de commerciële binnendienst bij een assurantiekantoor in mijn woonplaats. Als kind was ik al dol op schrijven, maar ben er destijds niet mee verder gegaan. Nadat deze hobby geruime tijd op een zeer laag pitje heeft gestaan, ben ik sinds een paar jaar weer volop aan het schrijven. Deze blogs zijn terug te vinden op www.missmarleen.nl.Lees meer over deze blogger

Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 5 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

226200

Nieuwe leden

18-09-2020
18-09-2020
17-09-2020
17-09-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum