een happy box om in elkaar te zetten

Daily life / 25 november 2015
een happy box om in elkaar te zetten
www.woonschrift.nl
Altijd leuk om van papier wat eenvoudigs in elkaar te maken... Daarom een pdf om uit te printen en een kleine vrolijke box te maken....

Altijd leuk om op een luie zaterdag wat in elkaar te zetten… Samen met mijn dochter zijn we vaak van alles aan het maken en uitproberen aan onze lange keukentafel. Ik ben dol op vouwen, slingertjes en doosjes en zo ontstond het idee om een happy-box te maken.

Wat heb je nodig…

* de pdf ( happy box) om uit te printen
* een schaar, lijm, een draadje
* een papierclip

Hoe pak je het aan…

1. Leg alles klaar en ga er even lekker voor zitten.
2. Print de pdf uit en knip het uit, ook de kleine vlaggetjes. Knip het grijze rondje voorzichtig uit het malletje.
3. Vouw alle vouwlijntjes, zorg dat je ook een vouw overdwars maakt. Zorg dat de schuine vouwlijntjes van de hoekjes naar binnen vallen.
4. Doe lijm op het plakrandje en op de onderste kantjes en zet het doosje in elkaar. Knip het vlaggetje uit en hang en plak het over een klein draadje. Vouw de bovenkant voorzichtig dicht en hang het vlaggetje in de achterste open kant naar beneden en zorg dat het precies voor de opening hangt!

Je kunt natuurlijk ook andere dingen in het doosje hangen of neerzetten, het kan een leuke verzameling worden! Veel plezier ermee.

een happy box om zelf te maken


Deel dit:

Geschreven door: Petra van Breda - www.woonschrift.nl

Petra van Breda

mijn naam is Petra en er zijn veel dingen die ik graag doe in mijn leven. Eentje ervan is bloggen over interieur. Ik deel graag mijn kennis als interieurstylist, geef tips over kleur of materialen en maak zelfmaakideetjes die je thuis direct kunt maken. Word je nieuwsgierig… kijk dan eens op mijn blog www.woonschrift.nlLees meer over deze blogger

Reacties (2)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 3 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

226198

Nieuwe leden

18-09-2020
18-09-2020
17-09-2020
17-09-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum