Kijk jij al naar De Luizenmoeder?

Daily life / 26 januari 2018
Kijk jij al naar De Luizenmoeder?
YouTube
De nieuwe televisieserie De Luizenmoeder is echt een ongekend succes. Nog nooit hebben er zo veel mensen de eerste aflevering van een programma teruggekeken. Ook in onze omgeving horen wij louter positieve verhalen over juf Ank en de herkenbare taferelen rondom het schoolplein.

De serie speelt zich af op en rondom het schoolplein met de bijbehorende schoolpleinregels, traktatiebeleid, parkeerbeheer, zwaai-afspraken, hangouders, tienminutengesprekken, verantwoorde verjaardagstraktaties, klassen app-groepjes, klaarover-diensten en natuurlijk... luizenmoeders.

Fragment

Als je het nog niet eerder bekeken heeft, dan geeft dit fragment je een beetje een indruk van wat je kunt verwachten. De eerste 2 afleveringen kun je terugkijken en de derde aflevering kun aanstaande zondag bekijken. Vanaf nu elke zondag om 20:25u op NPO3. Kijk jij al naar deze serie?Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (4)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 1 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

218340

Nieuwe leden

30-05-2020
30-05-2020
30-05-2020
30-05-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin