Loopbaan 7-daagse

Daily life / 09 maart 2017
Loopbaan 7-daagse
Dorine van Bree
Heb je inspiratie nodig voor het vinden van ander werk dat echt bij je past? Doe dan mee met een van de activiteiten van de loopbaan 7-daagse.

Misschien herken je het gevoel dat het tijd is voor ander werk maar dat je tegelijkertijd allerlei excuses hebt om dat gevoel vooral niet al te serieus te nemen want:

  • Het is nu niet het juiste moment om met je loopbaan aan de slag te gaan
  • Het is te laat; als je iets anders wil, dan had je dat gewoon al veel eerder moeten doen
  • De kinderen hebben nu veel aandacht nodig
  • Er moet eerst nog een nieuwe keuken komen
  • Je hoofd staat er nu niet naar

Deze en nog heel veel andere excuses hoor ik regelmatig voorbij komen. Maar wie houdt je daar eigenlijk mee voor de gek? :-)

Energie krijgen in plaats van kosten

Als je werk een groot deel van je leven beslaat, dan is het toch super fijn als je iets doet waar je energie van krijgt in plaats van iets dat vooral energie kost? Dan is het toch ook prettig als je er blij van wordt, je je ei erin kwijt kunt en dat het past bij jouw kwaliteiten!

Als jij voelt dat het tijd is voor iets anders, dan is dat ook zo

Uitstellen heeft geen zin want wachten op het perfecte moment schiet niet op. Het enige wat helpt is om nu in actie te komen en te gaan onderzoeken wat je graag zou willen doen, waar jouw talenten liggen en wat de mogelijkheden zijn.

Loopbaan 7-daagse

Om je een handje te helpen, organiseer ik van 8 tot 15 maart de "Loopbaan 7-daagse". Zeven dagen lang inspiratie en tips in de vorm van gratis loopbaangesprekken, boost-sessies en een gratis online workshop!

Kijk hier voor alle informatie over de 7-daagse

Kom in actie en maak werk van je loopbaan!


Deel dit:

Geschreven door: Dorine van Bree - www.dewerkcoach.nu

Dorine van Bree

Hoi, mijn naam is Dorine van Bree. Ik werk als zelfstandig loopbaancoach en trainer onder de naam De Werkcoach. Ik help mensen die op zoek zijn naar ander werk met het achterhalen en vinden van hun droombaan. Voor Vriendinnenonline blog ik over werk, werk zoeken en alles daar omheen. Wil je meer lezen? Vraag dan gratis mijn e-book aan: 'Netwerken, ook iets voor jou!' op www.dewerkcoach.nuLees meer over deze blogger

Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 3 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

209204

Nieuwe leden

19-01-2020
19-01-2020
19-01-2020
19-01-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Nieuw artikel