Bewerk je foto met deze apps

Daily life / 30 maart 2014
Bewerk je foto met deze  apps
Shutterstock
Zie jij tegenwoordig bij je vrienden ook de mooiste, bijna professionele foto's voorbij komen? Jij kan het ook, heel simpel, we geven je wat uitleg.

Tegenwoordig maken we overal een foto van. Van de lunch die net geserveerd wordt tot aan jouw nieuwe schoenen die je toch even op Facebook met iedereen wilt delen. Maar een doodnormale foto volstaat eigenlijk ook niet meer. Het moet wel een echt bijzondere foto zijn, met mooie filters, effecten, tekst en als je ervan houdt misschien wel allemaal in één foto. Instagram kennen we wel en kent ook veel beperkingen. Dit zijn dé drie foto apps die je echt niet wilt missen!

polamatic app.jpg

Polamatic by Polaroid (IOS en Android, €0,79)
Ken je ze nog, die gave oude polaroids? Met deze app kun je jouw foto in zo’n polaroid zetten. Maar daarmee houdt het niet op. Je kan uit 36 verschillende filters kiezen. Denk hierbij aan zwart/wit, sepia, verschillende kleurstellingen etc. Dit geldt alleen voor de foto, maar ook voor de omlijsting dus de polaroid zelf kan je kiezen uit verschillende filters. Denk hierbij aan een filter waarbij een pleister aan de onderkant van de polaroid zit ‘geplakt’ waardoor het lijkt alsof hij al heel oud is.

foto app opties piclab.png

Piclab Photo Editor (IOS en Android, gratis, betaalde uitbreiding mogelijk)
Piclab is ook zo’n juweeltje en doet wat hij beloofd. Te leuke, originele filters, lichteffecten, frames en texturen toevoegen kan zonder probleem. Wil je alle mogelijkheden openen kan dit door een klein bedrag bij te betalen. Ook kan je tekst toevoegen in verschillende lettertypen.

Over (IOS, €1,79 en verdere betaalde uitbreiding mogelijk)
Deze app doet heel erg veel en is dan ook erg geliefd. Van teksten speciaal voor bij de eerste stapjes van je kind tot verjaardagsteksten. Van ‘words of inspiration’ tot tekeningen van beroemde steden.Van icoontjes tot tekstelementen, alles kan! Dit alles kan in verschillende kleuren en je kan de grootte bepalen van dit alles. Deze app wordt ook veel gebruikt voor bijvoorbeeld bedrijfspagina’s op social media, zo professioneel zijn de resultaten van deze app!


Deel dit:

Geschreven door: Marisca Kenter - www.mariscakenter.nl

Marisca Kenter

Leeft in de plus. Gezin +  eigen webshop + baan van 20 uur + 2 blogs + gastbloggen = druk maar het kan. Voeg daar een social media verslaving aan toe en de week zit vol. Ik blog op Vriendinnenonline over social, apps en gadgets en op mijn persoonlijke blog www.mariscakenter.nl over deze combi. Lees je mee? Leuk! Lees meer over deze blogger

Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 3 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

221638

Nieuwe leden

09-07-2020
09-07-2020
08-07-2020
08-07-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin