5x leesboeken voor op vakantie

Daily life / 25 juli 2017
5x leesboeken voor op vakantie
https://www.pexels.com/photo/fashion-woman-girl-women-34075/
De vakantieperiode breekt aan en de eerste vakantiegangers zijn vertrokken. Lees jij aan het zwembad of op het strand graag een boek weg? Het is altijd heerlijk ontspannen om in een goed verhaal te kruipen en even te ontspannen in het zonnetje. Waan je voor even in een heel ander wereldje. Ik heb vijf titels voor jullie bij elkaar gezocht die je deze zomer gelezen wilt hebben.

karin-slaughter-goede-dochterGoede dochter - Karin Slaughter

Karin Slaughter staat bekend om haar grandioos spannende verhalen die je meezuigen van het begin tot het einde. In Goede Dochter staat het verhaal van Charlotte centraal.

Achtentwintig jaar geleden maakt Charlotte iets traumatisch mee: tijdens een inbraak worden haar zusje en moeder neergeschoten. Haar zorgeloze leven en die van haar zusje Samantha Quinn en hun ouders wordt wreed verstoord. Hun moeder verliest daarbij het leven en hun vader wordt nooit meer de oude.

De jaren daarna stopt ze deze nare gebeurtenis zoveel mogelijk weg, maar nadat ze zoveel jaar later, dan advocaat, opnieuw getuige is van een aanslag kan ze er niet meer omheen. Want de schokkende waarheid wil niet langer begraven blijven...

Prijs Bol.com € 19,99

nicci-french-zondag-ochtend-breekt-aanZondagochtend breekt aan - Nicci French

Deze nieuwe titel van Nicci French is het zevende deel van de Frieda Klein boekenserie die in totaal uit acht delen bestaat. Dit schrijverspaar staat erom bekend om de spanningsboog genadeloos goed aan te brengen in hun boeken. Zondagochtend breekt aan vertelt het verhaal van Frieda die een lijk in haar huis vindt. Onder de vloer ligt deze verborgen en doet behoorlijk wat stof opwaaien. Na jaren is er bewijs dat Dean Reeve, man met obsessie voor Frieda, nog leeft, maar betekent dit ook dat het onderzoek heropent wordt? De pers heeft inmiddels ook lucht gekregen van deze ontwikkelingen en daardoor zal Frieda zich open moeten stellen, maar of dit altijd even goed uitpakt?

Prijs Bol.com € 19,99

john-grisham-het-eilandHet eiland - John Grisham

Wanneer tijdens een inbraak in de bibliotheek van universiteit van Princeton een vijftal F. Scott Fitzgerald manuscripten worden gestolen, weten de daders te ontkomen met hun buit. De schade? Miljoenen dollars, die verloren lijken wanneer de manuscripten niet gevonden worden door de FBI.

Zes maanden na de spectaculaire diefstal reist schrijfster Mercer Mann af naar Camino Island in het zonnige Florida, waar zij een deel van haar jeugd heeft doorgebracht. Mercer is echter niet teruggekeerd om herinneringen op te halen. Haar missie is om contact te leggen met Bruce Kable, de charismatische eigenaar van de Island Books-boekwinkel. Bruce heeft een voorkeur voor mooie vrouwen, fijne spijzen en goede dranken. En voor zeer zeldzame boeken...

Prijs Bol.com € 19,99

linda-van-rijn-blue-curacaoBlue Curaçao - Linda van Rijn

In het boek Blue Curaçao verdwijnt de man van Hannah tijdens een snorkeltripje tijdens hun huwelijksreis op Curaçao. Wanneer resultaten van de plaatselijke politie uitblijven, neemt Hannah het heft in eigen hand en komt daardoor feiten tegen die ze wellicht niet had willen weten. Hannah wordt gek van angst. Hoe goed kent ze eigenlijk de mensen die ze altijd...

Het boek vertelt het verhaal van maskers, de roze bril en mensen die zich een tweede persoonlijkheid aanmeten. Is alles wel zoals je denkt dat het is? Blue Curaçao is een spannende thriller over een desastreuze liefde die blind maakt en over mensen die zich anders voordoen dan ze in werkelijkheid zijn.

Prijs Bol.com € 5,-

jo-nesbo-de-dorstDe Dorst - Jo Nesbø

Tijdens een internetdate wordt een vrouw op gruwelijke wijze vermoord. De zaak van de agressieve moordenaar dwingt Harry Hole terug te keren. Hoewel hij bijna alles kwijt raakte, moet hij weer aan de bak zodra hij een verband vindt tussen deze moord en een zaak die hij nog nooit heeft op kunnen lossen.

Ondertussen wordt een nieuw slachtoffer gevonden en weet Harry dat hij zijn aartsvijand weer zal moeten ontmoeten.

Prijs Bol.com € 22,50


Deel dit:

Geschreven door: Jorinde van den Broeke - www.jorindeesther.nl

Jorinde van den Broeke

Hoi, ik ben Jorinde en ik blog op jorindeesther.nl over life onderwerpen zoals werken, reizen en de nodige (vrouwen) issues. Na je studietijd en in je verdere leven breekt er steeds weer een nieuwe periode aan vol kansen en ontwikkelingen. Ik schrijf columns, deel ervaringen, geef hotspot en travel tips en review mijn favoriete producten. Wie weet kan ik je zo inspiratie bieden om nog net dat beetje meer uit je leven te halen!Lees meer over deze blogger

Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 1 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

221446

Nieuwe leden

08-07-2020
07-07-2020
07-07-2020
07-07-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin