4 musthaves voor de herfst

Daily life / 23 november 2015
4 musthaves voor de herfst
Shutterstock
Ondanks dat het nog steeds best wel warm is voor de tijd van het jaar, kunnen we er echt niet meer onder uit; het is herfst. Het regent vaker en de wind maakt het soms enorm koud. Waar je sommigen nog wel eens in een t-shirt ziet, verstoppen velen zich in lekker warme vesten. In de zomer drink je graag koele drankjes, maar nu is het echt weer tijd voor thee. Om deze herfstige periode door te komen, vind je in dit artikel 4 musthaves voor de herfst.

Handcrème

Zodra het buiten wat kouder wordt, gaat de verwarming soms al een beetje aan. Deze combinatie kan zorgen voor een droge huid. Omdat je je handen ook regelmatig wast, worden ze extra droog. Het is nooit fijn om droge handen (en nagelriemen) te hebben. Een lekker voedende handcrème is daarom onmisbaar in de herfst. En voor degenen die altijd druk bezig zijn; je hebt ook handcrèmes die snel intrekken, ideaal!

Lipbalsem

Je handen zijn helaas niet het enige dat droog wordt, droge lippen is misschien nog wel vervelender. Het heeft geen zin om ze even vochtig te maken, dat droogt ze alleen maar verder uit. Je kunt er beter voor zorgen dat je altijd een lipbalsem in je tas of jas hebt zitten, mocht het nodig zijn. Er zijn ook een heleboel lipbalsems met een kleurtje te krijgen, dus saai hoeft het zeker niet te zijn!

Sloffen

Veel vrouwen hebben het nogal snel koud en dat is echt niet fijn! Het vervelendste is misschien nog wel het hebben van koude voeten, die maar niet warm willen worden. De sloffen mogen in de herfst weer uit de kast getrokken worden, lekker cozy. Mochten je voeten écht niet warm worden, dan kun je altijd een lekker voetenbad nemen. Dan kun je gelijk je voeten verzorgen; dat zijn twee vliegen in één klap!

Thee

En wat ook goed helpt als je het koud hebt, is het drinken van (heel veel koppen) thee. Koude handen zijn hiermee al snel verholpen omdat je natuurlijk je mok vasthoudt. Maar door iets warms te drinken wordt je hele lichaam warmer en uiteindelijk misschien ook wel je voeten. En thee hoeft absoluut niet saai te zijn, er zijn onwijs veel verschillende smaken verkrijgbaar. Mocht je daarna lekker naar bed willen, dan is er zelfs thee om lekker te slapen!

Dit blog is geschreven door Mariëlle van www.thegreenguide.nl (@thegreenguidenl op social media), waar zij schrijft over natuurlijke & dierproefvrije beauty, eerlijke & duurzame kleding, minimalisme, veganisme, duurzaamheid, gezondheid, mindfulness, spiritualiteit en reizen!


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 5 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

226196

Nieuwe leden

18-09-2020
18-09-2020
17-09-2020
17-09-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum