10 x cadeau ideeën voor fit girls

Daily life / 20 december 2015
10 x cadeau ideeën voor fit girls
Shutterstock
Kerst staat voor de deur en dat betekent dat het weer tijd is voor cadeautjes. Vandaag zet ik tien cadeaus op een rijtje waar iedere fit girl blij van wordt.

1. Met chocolade zit je altijd goed! Extra leuk om te geven is een box, zoals Andere Chocolade, met verschillende soorten chocolade om te ontdekken.

2. De Fit Bit Charge HR is perfect voor iedere fitte girl.

3. Wie wil er nu niet een box ontvangen vol verrassende en gezonde producten? In de
Healthbox vind je sportgadgets, maar ook gezonde voeding en verzorgingsproducten.

4. Iedere fit girl maak je blij met een lekkere en gezonde snack of maaltijd. Daarom zit je met een kookboek altijd goed. Neem bijvoorbeeld het nieuwe kookboek Nootje, waarin je tientallen recepten vindt met noten.

5. Nu we het toch over koken hebben. Foodies hebben natuurlijk ook keukengereedschap nodig en met dezekeukenmachine wordt ieder baksel een waar feestje.

6.
Water drinken is goed voor je, maar echt lekker vinden we het niet allemaal. Daarom zijn er deze handige waterfles met fruitfilter. Voor een klein prijsje kun je het leven van iemand anders groots veranderen.

7. Hop. Groente en fruit door de slowjuicer en daar staat jouw versgeperst sapje dan. Hoe makkelijk wil je het hebben! En dan te bedenken dat alle vitaminen en mineralen ook beter behouden worden door het gebruik van een slowjuicer. Ik zeg: een top cadeau.

8. Natuurlijk is geen enkele healthy chicks vies van een goede work-out. En hoe maak je je work-out beter en leuker? In een fashionable outfit, duh. Neem daarom eens een kijkje in de Nike Gift Shop, daar vind je een heleboel leuke items om te geven.

9. Een kopje thee, een stukje bananen brood en leesvoer. Yes! Wie is daar nu niet dol op? Ik wordt er in ieder geval heel erg blij van en raad daarom iedereen een abonnement op Womens Health aan.

10. En wat dacht je van een iPhone cover met een watermeloen? Die doet het altijd goed.


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (1)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 5 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

226198

Nieuwe leden

18-09-2020
18-09-2020
17-09-2020
17-09-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum