WIN: 3x2 Limited Edition Goodieboxen voor jou en een vriendin!

Body & Mind / 16 maart 2019
WIN: 3x2 Limited Edition Goodieboxen voor jou en een vriendin!
Het is Nationale Vriendinnendag en daarom hebben wij een hele toffe winactie voor jou opgezet! Wij mogen namelijk 3x twee goodieboxen verloten; eentje voor jou en eentje voor een vriendin!

Wat is de Goodiebox?

De Goodiebox is een soort beauty abonnement waarbij je elke maand een box met allemaal fijn beauty producten thuisgestuurd krijgt. Wat erin zit is een verrassing, maar het heeft in ieder geval een minimale waarde van €65,- en dat terwijl de box zelf jou maar €19,95 kost. Een soort maandelijks cadeautje voor jezelf dus!

Vorige maand mochten wij de Goodiebox testen, bekijk hier wat er allemaal in zat. Omdat wij zo enthousiast waren én omdat het Nationale Vriendinnendag is, mogen we ook een aantal van hun Limited Edition Goodieboxen, met daarin de favorites van afgelopen jaar, onder jullie verloten!

goodiebox-favorites

De winnaars

De winactie is inmiddels afgelopen. We hebben zo-veel leuke en vooral lieve berichtjes ontvangen! We hebben ze allemaal gelezen en werden er helemaal blij van! Dat is de vriendinnen-spirit die het leven zo leuk maakt! We hopen dat jullie het bericht ook hebben laten lezen aan degene over wie het gaat.

Wij hebben uit iedereen die mee heeft gedaan (onder het bericht en via de mail) geloot en de winnaars zijn: Sarissa R, Leonne E. en Wendy vd B. Gefeliciteerd dames! We hebben jullie ook een mail gestuurd voor de adressen, de Goodieboxen komen gauw jullie kant op.

Wil jij meer weten over de Goodiebox? Kijk dan eventjes hier op hun site.

Fijne Vriendinnendag allemaal!


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (278)

Shanna
Shanna 16-03-2019 08:46

Ik zou graag mijn zusje de limited goodiebox wensen omdat zij naast mijn zusje ook mijn bestie is. Ze staat altijd voor me klaar, geeft me haar ongezouten mening (soms minder fijn) maar dan gaan we even zo vrolijk door. She is the best ❤

Iris
Iris 16-03-2019 08:54

Ik zou de Box graag willen winnen samen met Soraya... Als hardwerkende mama s met allebei 3 kids ... is het altijd druk maar zeker gezellig! Maar wat make up en of verzorgingsproducten altijd welkom...🤞😍

Evelien
Evelien 16-03-2019 08:54

Ik wil graag meedoen met mijn lieve vriendin Yenthe. Wij waren in de kleuterschool beste vriendinnetjes en nu 26 jaar later nog steeds! Ik kan haar lachen en ze staat ook altijd voor me klaar. Ik zou haar wel in het zonnetje willen zetten hiermee

Rosanne
Rosanne 16-03-2019 08:55

Ik zou de limited Goodiebox aan mijn beste vriendinnetje schenken. Ik heb haar afgelopen zomer leren kennen op Kaapverdië en in een korte tijd is ze echt een goede vriendin van mij geworden. Ze staat sinds die tijd altijd voor mij klaar en als bedankje zou ik dit graag aan haar willen geven!

Eda
Eda 16-03-2019 08:55

Graag zou ik mijn zus de Goodiebox willen geven, omdat ik altijd op haar steun kan rekenen. Ze is de enige persoon die niet een oordeel over mij zou vellen, ze staat altijd voor mij klaar. Daarom zie ik haar naast zus ook als mijn beste vriendin. De dingen die ze tot nu toe heeft gedaan kan ik met niks terugbetalen. Ik weet dat ze heel erg blij zal zijn met een Goodiebox en dat is een van de minste dingen wat ik voor haar kan doen. Ze is de rots in mijn (af en toe heftige) leven.

Rayke
Rayke 16-03-2019 08:56

Ik wil graag winnen samen met Marit. Ze woont en werkt momenteel zowel in Nederland als in België en is dus mega druk, tijd voor een ontspanmomentje met goodiebox lijkt mij! Ondanks de drukte en de afstand hebben we veel contact en als we elkaar zien is 't altijd feest😊

Sanne
Sanne 16-03-2019 09:03

Ik zou graag de box willen winnen samen met mijn vriendinnetje larissa . Na dat wij samen een project in Gambia (afrika) hebben opgezet en hier zelf naar toe zijn gegaan om alle babykleren, medische spullen voor de lokale ziekenhuisjes en de school spullen persoonlijk bij de mensen gebracht. Nu gaat het de laatste tijd niet erg lekker met laris en wil ik naar extra verwennen met deze box omdat we samen daar veel mooie maar ook hele nare dingen daar hebben gezien.

Fabienne
Fabienne 16-03-2019 09:03

Ik wil deze box winnen voor mij en mijn moeder, omdat ze mijn lieve vriendinnetje is. Na alle rottigheid en stress de afgelopen jaren verdiend ze het wel om te genieten van een lekkere goodiebox. Ondanks alles staat ze altijd voor mij en mijn zusjes klaar en kunnen we altijd op haar rekenen. Daarnaast is het gewoon altijd heel gezellig.

Jannet
Jannet 16-03-2019 09:05

Voor mijn lieve zus en mij! Omdat ze naast zus ook vriendin is, en omdat ze haar dromen achterna gaat ook al is dat soms lastig deze tijd!❤❤

Ruth
Ruth 16-03-2019 09:05

Ik zou deze box graag willen winnen voor mijn beste vriendin. Ze heeft een erg zware tijd achter de rug en verdiend het om lekker verwend te worden.

Rochelle
Rochelle 16-03-2019 09:06

Wat een onwijs leuke actie! Iedereen die deze dag viert! Maak er wat moois van. Ik moet even mijn vriendinnen missen vanwege een vakantie in Thailand. Maar hoe leuk is het als ik terug kom met deze verrassing. Superrrrr tof om gelijk ook weer een afspraak te plannen! En heerlijk als vriendinnen te genieten van deze box!!!

Alette
Alette 16-03-2019 09:10

Graag zou ik deze box samen met mijn vriendin Robin willen winnen, omdat we al 15 jaar beste vriendinnetjes zijn en ze me zo lief geholpen had met mijn bruiloft afgelopen september. Ze had me super mooi opgemaakt en me de hele dag door geholpen met mijn jurk. Daarom verdient zij deze verwennen!

Michelle
Michelle 16-03-2019 09:11

Ik heb nu zelf vanaf oktober de Goodiebox. Ik ben groot fan en dus erg enthousiast. Mijn vriendin, ooit begonnen als mijn schoonzusje, is net als mij gek op beauty products. Ik probeer haar al maanden te overtuigen om ook lid te worden en ze is bijna om. Misschien geeft de unpacking en dus het ervaren van de goodiebox wel het laatste zetje! Het lijkt me namelijk heerlijk om met haar de producten ook samen te kunnen beoordelen!

Samantha
Samantha 16-03-2019 09:11

Hoe leuk is deze give away.. Ik doe graag mee ben nog vrij nieuw met de goodiebox en heb de eerste ontvangen en die was zo leuk! Mijn goede vriendin renate verdiend er zeker 1. Wat heeft zei toch veel meegemaakt en mag wel zo vrolijke box ontvangen met al dat moois erin! Daar vrolijkt ze wel van op en misschien kan je een beetje tijd vrij maken voor haarzelf.

Resinda
Resinda 16-03-2019 09:16

Zou super zijn voor mijn vriendin Lynn! Zij heeft altijd pech... (brandwonden, relatie uit etc.) Maar we zijn er altijd voor elkaar! En ik denk dat dat super belangrijk is

Helen
Helen 16-03-2019 09:17

Ik heb iedere maand al een goodiebox wat al helemaal geweldig is!! Graag doe ik mee voor mij en mn zusje omdat ze het zeker moet gaan proberen!!!!

Geneviève
Geneviève 16-03-2019 09:17

Ik zou deze limited edition voor Jennifer willen winnen. Zij heeft mij geïntroduceerd bij goodiebox en zijn we beiden lid en verheugen we ons samen elke maand op de box! Het heerlijkste is na een lange dag anderen te verzorgen als verpleegkundige om thuis te komen en lekker haarzelf te kunnen verzorgen met de goodies in de box.

Vivian
Vivian 16-03-2019 09:19

Mijn moeder, omdat ze na heftige operaties en omstandigheden altijd positief is gebeleven en ze zichzelf, zeker aangezien ze toch nog altijd pijn heeft, vaker in de watten mag leggen!

Margre
Margre 16-03-2019 09:23

Het lijkt me super leuk on deze box te winnen voor Annah! Ik heb deze maand voor het eerst de goodiebox besteld maar het lijkt me heel leuk om haar te kunnen overhalen om het ook te gaan doen als deze box bevalt! Zou een ouderwets gezellig avondje ervan maken om de dozen samen uit te pakken.

Bregje
Bregje 16-03-2019 09:26

Ah wat een toffe winactie. Ik zou graag een goodiebox willen winnen voor mijn goede vriendin Djoeke, ondertussen zijn we al bijna 17 jaar vriendinnen en ook al is de vriendschap veranderd omdat ik naar Brabant ben verhuisd, toch is ze nog steeds één van mijn beste maatjes waar ik altijd terecht kan.

Nicole
Nicole 16-03-2019 09:27

Ahhh,dit zou zo leuk zijn voor mijn vriendin Karin! Ze staat altijd voor mij en anderen klaar en vergeet daardoor zichzelf weleens. Momenteel spelen er een aantal vervelende dingen in haar leven en juist daarom gun ik haar deze verrassing,even iets leuks voor haarzelf!

Kelsey
Kelsey 16-03-2019 09:30

Mijn mama is mijn allerbeste vriendin♡ staat altijd voor mij klaar, heeft een onwijs goed gevoel voor humor en bij haar kan ik ech mezelf zijn. Onlangs ligt haar moeder heel slecht en hebben de dokters haar opgegeven en daar is ze nu heel verdrietig om. Ik zou haar graag willen opfleuren met deze goodiebox♡

Corina
Corina 16-03-2019 09:32

Ik doe mee voor mijzelf en mn lieve vriendin. Omdat ze dat extra'tje gewoon verdiend!💚

Nora
Nora 16-03-2019 09:37

Ik zou hem heel graag willen geven aan mijn zus, Emma. Vanaf dat we kinderen waren zeiden we al tegen elkaar dat we niet alleen zussen, maar ook beste vrienden zijn. We hebben volledig dezelfde interesses, we kunnen uren doorpraten over makeup en skincare! Daarnaast gaan we altijd samen naar concerten omdat we precies dezelfde muzieksmaak hebben! Het lijkt me heel tof om deze box met mijn zus te kunnen delen, zodat we weer een excuus hebben om elkaar op te zoeken.

Elise Biezeveld
Elise Biezeveld 16-03-2019 09:39

Ik zou heel graag mijn zus willen verassen ze is maar een jaar jonger dan ik en ze voelt als mijn beste vriendin ik zou haar zo graag willen verrassen ze doet altijd haar best in het leven en ik kan altijd bij haar komen samen hebben we het altijd leuk en ik kan me echt geen leven voorstellen zonder haar! Groetjes Elise 💗

Nuria
Nuria 16-03-2019 09:39

Anna is mijn aller aller allerbeste en liefste vriendinnetje! Mijn steun en toeverlaat. Zij is mijn grote zus, we kennen elkaar daarom dan ook al vanaf mijn geboorte. Ik was haar kleine grote cadeautje. Nu we allebei groot zijn houden we ervan om samen tijd door te brengen en we vinden het geweldig om elkaar in de watten te leggen en te vertroetelen. Het leukste van Anna is dat ik 100% weet dat we voor altijd vriendinnen blijven, want ze is en blijft mijn grote schwester! Deze goodiebox kunnen wij goed gebruiken wanneer we samen erop los gaan met onze beautyproducten!

Anne
Anne 16-03-2019 09:40

Ik wil deze box graag winnen samen met mijn vriendin Marketa. Omdat we allebei veel werken en omdat zij al jaren mijn steun en toeverlaat is. Door dik en dun❤️

Maaike
Maaike 16-03-2019 09:51

Voor mijn lieve moeder, die ook mijn lieve vriendinnetje is. Ze is deze week met spoed opgenomen en ze krijgt zeer binnenkort een heftige operatie. Ik denk dat dit haar zeker weten zal opvrolijken en een hart onder de riem zou kunnen steken. Verder is het natuurlijk het belangrijkste dat ze straks weer gezond zal zijn, maar ook de kleine dingen in het leven zijn van belang. (Zoals dus deze geweldige goodiebox)

Annique
Annique 16-03-2019 09:52

Ik geef de vriendinnenbox graag aan mijn lieve vriendinnetje Leonie. Zonder haar had ik de afgelopen weken amper overleefd nu mijn relatie over is. Appjes voor het slapengaan, spontane middag weg en veel huilende telefoongesprekken. Ze was geweldig!

Iris
Iris 16-03-2019 09:52

Deze super box zou ik heel graag willen winnen en dat wel samen met mijn beste vriendin of te wel mijn liefste moeder. Ik gun dit haar zo erg. Zij is echt mijn steun en toeverlaat in maar dan ook echt alles.

Wegens een heel moeilijk jaar voor mij had ik mijn moeder harder nodig dan ooit en zij was er dus dan ook altijd voor mij. Zelfs al gaf het haar angst en stress ze strijde voor mij door en ging door het vuur voor me. Daarok verdient zij zo mooie box met heerlijke producten. Om gewoon even weer heerlijk te relaxen en aan zichzelf te denken. Ik gun haar dit zo erg 💖💖💖💖💖

Laura
Laura 16-03-2019 09:52

Ik gun het mijn zusje, mijn beste vriendin! Ze is net bevallen en kan de extra verzorgingsproducten nu goed gebruiken om weer goed op de been te komen.
Naast de zorg voor mijn kleine nichtje blijft ze natuurlijk ook een vrouw! ❤️

Sophia Maria
Sophia Maria 16-03-2019 09:53

Ik zou deze beautybox heel graag met mijn beste vriendin willen delen omdat ze super lief is, een luisterend oor bied, mij motiveert en zelfvertrouwen geeft. Omdat ik alles met haar kan delen: een lach en een traan en omdat wij elkaar zonder woorden al begrijpen! I 💖 my best friend!

Amy
Amy 16-03-2019 09:54

Ik zou deze heel graag willen winnen samen met mijn aller beste vriendinnetje Lizanne! We zijn al beste vriendinnen sinds we kunnen lopen en samen delen wij maandelijks onze liefde voor de Goodiebox sinds jullie zijn begonnen in Nederland! En laat zij nou net 22 maart jarig zijn! Dat zou dus dubbel feest zijn!

Kelly
Kelly 16-03-2019 10:00

Ik zou deze graag samen met mijn mama winnen! Omdat zij natuurlijk mijn allerbeste vriendin is. Ik heb van haar voor kerst een abbonement gekregen op Goodiebox en daar ben in super blij mee. Ze is 2 weken geleden geopereerd en mag nu niks anders doen dan rusten. Wat zou het mooi zijn om haar met zo'n mooie box met allemaal fijne producten te kunnen verrassen!

Eda
Eda 16-03-2019 10:00

Met mijn zus. Die ik al meer dan een jaar niet zie zou het graag met haar willen delen als ze uit haar gesloten intelling komt.

Esther
Esther 16-03-2019 10:01

Zou deze superbox graag willen winnen samen met mijn vriendin Anita. Samen de leuke dingen doen maar elkaar ook steunen waar nodig,,xx

Nicky Hutten
Nicky Hutten 16-03-2019 10:03

Ik zou graag een Goodiebox willen winnen voor Anke Beverdam en mij. Zij is zo druk met alles wat ze doet en dat doet ze ook met passie. Rust pakken staat niet in haar woordenboek. Zij staat ook altijd voor iedereen klaar en zet zichzelf eigenlijk op de tweede plaats. Ik vind dat zij dus echt even een relaxmomentje verdiend. En dat kan met de Goodiebox! 🍀

Neomi
Neomi 16-03-2019 10:05

Ik zou graag willen winnen voor mijn schoonzus/vriendin en mij! Wij kennen elkaar al een hele tijd en werden ineens ook schoonzussen. Mijn zwager, haar vriend zit momenteel in Australia voor een half jaar. Zij had het daar heel moeilijk mee maar gunde hem het enorm. Ze doet het super goed en daarom vind ik dat zij hem ook verdient!

Suzanne Windt
Suzanne Windt 16-03-2019 10:06

Voor Lotte! Heb haar ontmoet in Bangkok en het is een topper! We zijn twee exact gelijke personen! Dit zou een goed welkom thuis cadeautje zijn!

Amber
Amber 16-03-2019 10:08

Ik zou deze box willen winnen voor mijn vriendin Nicoline, in de 10 jaar dat we vriendinnen zijn zijn we er voor elkaar geweest door dik en dun. Echte vriendinnen voor het leven🥰🥰

Scarlett
Scarlett 16-03-2019 10:08

Ik wil graag winnen voor mijn beste vriendin en mij. Beide een heel druk leven en beide nu (bijna) in de 30 en dan begint t aftakelen he ;) Help jij ons minder hard aftakelen en tussen de poepluiers door genieten van een vrouwen momentje?

Miranda
Miranda 16-03-2019 10:09

Mijn vriendin Siska! Omdat wij er altijd voor elkaar klaar staan. Dag en nacht, bij leuke dingen maar ook bij verdriet. Ondanks dat wij 2 uur van elkaar vandaan wonen of zoals nu ik letterlijk aan de andere kant van de wereld zit!

Chantal
Chantal 16-03-2019 10:09

Ik zou dit heel graag willen winnen met mijn dinnetje Marjolein. Want dan weet ik zeker dat onze moeders hier ook van mee gaan genieten. 4 vliegen in 1 klap! 🌸

Rowan
Rowan 16-03-2019 10:10

Ik zou de Goodiebox delen met mijn allerbeste vriendinnetje Manon. We kennen elkaar al 21 jaar en zijn ondertussen meer zusjes geworden. We houden allebei van make-upjes en ik denk dat ze er onwijs blij mee zal zijn! 🌷

Cynthia
Cynthia 16-03-2019 10:10

Voor mijn lieve vriendin angela, pas 3 jaar vriendinnen. Maar voeld alsof we elkaar al heel ons leven kennen. Omdat we nog veel herinneringen willen maken, is rommelen in zon heerlijke doos natuurlijk goud waard!!!!😍

Naomi van den Berkt
Naomi van den Berkt 16-03-2019 10:10

Ik zou graag willen winnen voor mn beste vriendin Sanne! We zijn aan het afvallen en dat gaat hartstikke goed! Sanne is al ruim 10+ kg kwijt! Ze wil graag zichzelf ook meer verwennen en hoe kan dat beter dan met deze boxen?! Ik gun het haar echt van harte omdat ik zo trots op haar ben!

Andrea
Andrea 16-03-2019 10:11

Ik zou heel graag samen met mijn moeder een goodiebox winnen. In de zwartste periode van mijn leven stond zij voor me klaar, was zij degene die altijd naar me wilde luisteren, waar ik mocht uithuilen en die me trakteerde op leuke cadeautjes. Niemand anders begreep beter wat ik nodig had dan zij. Het is nu tijd dat ik haar in het zonnetje zet! Ze heeft het absoluut verdiend!

Kim
Kim 16-03-2019 10:11

Ik zou hem graag voor me moeder willen winnen omdat ze laatste tijd veel heeft meegemaakt en me met elke stap helpt bij me revalidatie

Melissa
Melissa 16-03-2019 10:11

Ik gun het mijn beste vriend Tom, Hij is namelijk Transgender. En ik probeer hem te helpen waar nodig. Bv hoe je een make upje aanbrengt, hoe je je huid reinigt en verzorgt. Kortom het totaalplaatje. Ik heb hem net kennis laten maken met jullie schitterende producten.
Als ook wil ik hem meer uit zijn schulp laten komen en laten zien wat hij waard is!

Daarom verdiend hij deze prachtige Goodiebox!

Dominique van voorst
Dominique van voorst 16-03-2019 10:12

Ik hoef niet speciaal te winnen❤️. Ik gun het twee andere meiden ook! Ik wou alleen mijn vriendin laten weten dat ze me steun en toeverlaat is in deze tijd❤️ Chick i love you & Thanks for everything

Kim
Kim 16-03-2019 10:12

Ik zou het mijn vriendinnetje Dana van harte gunnen! Ze gaat op zichzelf wonen en kan een verwen momentje super goed gebruiken! Lets hope for the best🤞🏻🤞🏻

Emma Voermans
Emma Voermans 16-03-2019 10:13

Mijn vriendin (joelle) en ik zijn al sinds de peuterschool beste vriendinnen, we steunen elkaar door alle goede en minder goede momenten en beleven de leukste dingen. Nu als hardwerkende studenten kunnen wij wel een goodie box gebruiken. De ultieme manier om ons te laten verwennen voor alles wat we voor elkaar gedaan hebben en alles wat we nog voor elkaar gaan doen.

Melissa
Melissa 16-03-2019 10:13

Voor mijn zus, die ook mijn beste vriendin is! Ze staat altijd voor mij klaar. Ze is een super moeder en nu zwanger van haar 2e kindje! Ik zou graag deze box willen winnen zodat zij ook een relax momentje heeft met de goodiebox.

Daphne
Daphne 16-03-2019 10:13

Ik zou super graag deze goodiebox willen winnen voor mij en mijn vriendin. We hebben samen al veel doorstaan en daarom vindt ik dat ze wel eens in de watten gelegd mag woorden door jullie super fijne goodiebox. Ze zal dit echt super vinden :)

Gitte H
Gitte H 16-03-2019 10:14

Als ik deze give away zou winnen, zou ik deze delen met mijn tweelingzus. Zij is voor mij de beste vriendin. We hebben enorm veel aan elkaar maar laten dat niet altijd merken dus zo’n goodiebox is een leuke manier om haar te bedanken!!!

Corina
Corina 16-03-2019 10:14

Ik gun deze limited goodiebox aan m'n lieve vriendin Sandra. Ze zit in een rolstoel, heeft al zoveel tegenslagen en pech gehad, met haar gezondheid maar vooral ook op financieel gebied. Ze wacht nu op amputatie van haar onderbeen. Ze heeft zo moeten knokken om dingen voor elkaar te krijgen waar ze recht op heeft en vecht daar nog steeds voor. Daarom gun ik het haar van harte. ❤️ Bovendien zijn onze meisjes ook BFF’s dus hebben we met z’n viertjes plezier van deze Goodiebox

Sultan t
Sultan t 16-03-2019 10:17

Voor mijn lieve mamma en vriendin die heel een fantastische jong moeder/veriendin was. Love you

Jennifer
Jennifer 16-03-2019 10:18

Priscilla is vanaf de eerste dag school al mijn vriendin.
Ze kent de box omdat ik lid ben.
Ik zou zo graag winnen voor haar zodat ze deze ook kan proberen en dan mss ook lid mag worden van dr ouders.

Sabine
Sabine 16-03-2019 10:18

Jaaa zo leuk! Zou dit graag aan samentha willen geven, die heb ik via hier leren kennen vorig jaar en sindsdien zijn we super goede vriendinnen geworden <3 T is zo'n schat, kan altijd mijn ei kwijt en zij bij mij. Dat moet toch wel gevierd worden :-D

Michella
Michella 16-03-2019 10:18

Mijn vriendin die ik hier blij mee zou willen maken is Kalsoom. Ze is een lieverd en momenteel bijna klaar met haar opleiding. Dus dit zou een leuk verrassingtje tussendoor zijn voor haar. Om ook even te laten zien dat ik supertrots ben op haar dat ze de opleiding succesvol gaat afronden. Daarnaast houden we beiden van make up en verzorging, dus hopelijk zouden we met de box samen een heerlijk relaxdagje kunnen inplannen♥️🥰🤗

Rilana van Ingen
Rilana van Ingen 16-03-2019 10:18

Ik zou graag een box willen winnen voor Astrid, een lieve vriendin..moeder van n goede vriend en heeft zeker wel een leuk verwen kado verdiend.

Ilva
Ilva 16-03-2019 10:20

Ik zou hem graag delen met mijn vriendin Rianca. Doordat we nu niet meer bij elkaar om de hoek wonen, maar drie uur reizen verderop, kunnen we niet meer al onze beauty producten samen shoppen zoals we vroeger altijd deden! Deze beauty box zou erg leuk zijn, dan kunnen we vanaf een afstand toch nog datzelfde gevoel bereiken!

Anita
Anita 16-03-2019 10:21

Voor Jeanine, een spannend jaar omdat ze in haar eindexamen zit en is iedere manier van verwennerij heerlijk!

Monique
Monique 16-03-2019 10:21

Dit gun ik mn bestie Wendy en mezelf, 11 december verleden jaar een auto-ongeluk gehad na een middagje shoppen en we zijn beiden nog steeds bezig met de nasleep...een gezellige meidenmiddag met de goodiebox zou geweldig zijn! 🥰

Francesca
Francesca 16-03-2019 10:22

Mijn moeder verdient deze box, zij is mijn beste vriendin. Ik wil dat zij deze box krijgt omdat mijn moeder een vervelende tijd achter de rug heeft met haar gezondheid en het nog steeds niet allemaal even makkelijk gaat. Zij verdient iets leuks, en wat is er nou leuker dan een cadeau van goodiebox! ❤

Lonneke
Lonneke 16-03-2019 10:23

Mijn beste vriendin zit al een tijdje niet lekker in haar vel, we praten er veel over, maar misschien moeten we gewoon aan de buitenkant beginnen. Hopelijk kan deze box haar overtuigen dat ze best wat tijd aan haar uiterlijk mag besteden. Hopelijk wordt ze net zo vrolijk als ik van mijn maandelijkse box!

Yscha
Yscha 16-03-2019 10:23

Echte vrienden vinden lijkt soms onmogelijk. Iemand waar je je waarden mee deelt, waar je alles aan kan vertellen zonder bang te zijn, waar je lekker lelijk bij kan zijn, waar je altijd eerlijk tegen bent, waar je mee huilt (en dan meestal van het lachen), iemand waarbij één blik genoeg is. Bij Maartje was dat vanaf de eerste dag! Ik bewonder haar onvermoeibare ambitie en levenslust enorm en ik hoop haar nooit te verliezen! Ik hoop deze heerlijke goodies met haar te kunnen delen.

Inge
Inge 16-03-2019 10:23

Ik wil hem graag winnen voor mijn lieve zusje. In de moeilijke tijden wat we hebben gehad zijn we er altijd voor elkaar geweest en nu nog steeds.

Stephanie
Stephanie 16-03-2019 10:24

Ik zou dit willen winnen voor mij en mijn zus zo heeft zij in haar drukke leven ook even een lekker moment voor zichzelf. En ik zou de limited edition ook graag toevoegen aan mijn collectie 😍

Kim
Kim 16-03-2019 10:24

Ik zou hem heel graag willen winnen voor mijn zus , die echt mijn allerbeste vriendin is. Altijd al een erg hechte band gehad, maar nadat zij ziek is geworden 4 jaar geleden ( kanker) zijn we nog hechter geworden. Verder veel heftige dingen samen mee gemaakt in hele korte tijd, en ze heeft mij altijd gesteund in alles ( en ik haar natuurlijk). Nu, na veel life events( waar ook hele mooie bij zaten !) lijken we eindelijk in wat rustiger vaarwater te zitten, en mocht ze zelfs dit jaar stoppen met alle medicatie ! :D Het feit dat ze zich die jaren zo goed erdoorheen heeft geslagen en ook nog zo een goede vriendin is gebleven, verdient natuurlijk een mooi cadeau!En ik kan geen beter cadeau bedenken als zo een gave goodiebox, zodat we lekker samen weer eens een tut middag kunnen houden , zoals we dat in t ziekenhuis deden!

Quinta
Quinta 16-03-2019 10:25

Ik zou graag een box winnen samen met mijn vriendinnetje Suus. Zij steunt mij door dik en dun in moeilijke tijden en daarnaast kunnen we ook samen een feestje bouwen op z’n tijd. Goodiebox is mijn maandelijkse verwenmoment en ik gun haar dat ook!

Stephanie
Stephanie 16-03-2019 10:26

Ik zou de box willen winnen voor mijn beste vriendin Nikki. We kennen elkaar al 20 jaar maar de laatste 2 jaar heel veel meegemaakt samen: overlijden van mijn moeder, burn out, geboorte van een tweeling, nieuwe baan... ik ben zo blij dat zij er voor mij is en ik er voor haar kan zijn op deze belangrijke momenten.

Dominique
Dominique 16-03-2019 10:26

Graag voor mijn zusje. Zij werkt zich drie slagen in de rondte om te bereiken wat ze wilt! Af en toe genieten mag ook wel.

Patricia
Patricia 16-03-2019 10:27

Heeeeel erg graag doe ik mee met mijn allerbeste dinnetje voor altijd we zijn vanaf 4 jaar al vriendinnen ❤️ al 25 jaar ze is als familie voor mij haar familie ook we zien elkaar wel minder door de afstand maar toch blijven wij altijd beste vriendinnetjes❤️ dus doe graag mee voor Manon en mij ❤️🍀🍀🍀

Kelly
Kelly 16-03-2019 10:27

Ik zou graag een box winnen voor Cyanne, een prachtige vriendin die altijd voor iedereen klaar staat. Ze heeft dit verwen momentje zekerverdiend! ❤️

wendy van sloun
wendy van sloun 16-03-2019 10:28

ik gun het mijn vriendin wendy van didden, die kan wel even een boost gebruiken na een heftige tijd!

Eveline
Eveline 16-03-2019 10:29

Graag wil ik de box voor mij en mijn vriendin Kim. Wij houden allebei erg van verzorgingsproducten, make up en alles daar omtrent :) ze woont alleen helaas erg ver weg dus kunnen elkaar niet zo vaak zien.

Laura
Laura 16-03-2019 10:30

Ik zou graag samen met Lisette de box willen winnen omdat wij elkaar hier via vriendinnenonline hebben leren kennen. En we allebij een leuk cadeautje kunnen gebruiken. Een fijn verwenmomentje voor ons 😄

melanie
melanie 16-03-2019 10:30

ik zou graag voor mijn dochter en bff tawana balrak omdat ze door een reuze moeilijke tijd heen gaat en wel een opkikkertje verdient

Cheryl
Cheryl 16-03-2019 10:31

Ik zou deze box heel graag voor mijn vriendin Dian winnen. Het jaar begon allemaal heel verdrietig maar toch weet zij zich sterk te houden en daar ben ik trots op, en ze is natuurlijk gewoon de allerliefste!!
Stiekem zou het ook een heel leuk verjaardagkado zijn want we zijn allebei bijna jarig!! 🎉

daphne Sterckx
daphne Sterckx 16-03-2019 10:32

Dit gun ik me vriendin Britt omdat zij me steunde door een hele moeilijke periode, Na mij coma ging ik in herstel en mocht daar geen telefoon internet of tv hebben. Zij is de gene die me elke keer kaartjes stuurde en ook haar kids.Hier keek ik echt elke keer naar uit. Wat kon een kaartje je goed doen. Op trots op mezelf want het is gelukt herstel ook thuis ben ik nog in herstel Ze maakt me aan het lachen. zij is nog steeds mij dikke vriendin door dik en dun . Dus een middagje samen genieten hebben we zeker wel verdient. LOVE U Britt

Rabia
Rabia 16-03-2019 10:32

Deze box zou ik heel graag willen geven aan een beste vriendin due mij het beste kent... en dat is mijn zus! Ze staat altijd voor mij klaar ondanks dat ze het zo druk heeft met haar 2 kleintjes. Ik gun haar na al deze stress een lekkere verwen box zodat ze tijd voor haar zelf kan maken. En dat we samen een girlsnight kunnen houden met deze goodies :).

Marilee
Marilee 16-03-2019 10:33

Ik zou graag de goodiebox willen willen samen met mijn lieve vriendinnetje! Zei is heel druk met werk en nu een nieuw huis waardoor ze haar uiterlijk een beetje verslonst.. 🙄 Ik gun haar deze box zodat ze zich lekker kan verwennen! 💖

Martha
Martha 16-03-2019 10:33

Ik zou graag een Goodiebox winnen voor mijn zusje, omdat ze altijd voor iedereen klaar staat en haar carrière en gezin gewoon Rockt!
Eén van de liefste en sterkste vrouwen die ik ken!

Nathalie
Nathalie 16-03-2019 10:34

Ik gun het mn kleinere zusje heel erg❤ ze gaat door een lastige periode en kan dit goed gebruiken💪💪

Helga
Helga 16-03-2019 10:34

Mijn dinnetje Kaatje Eland, zo dankbaar met zn lieve vriendin die we in Turkije met een vakantie ontmoet hebben en steunen elkaar waar nodig is en kan want wonen niet bij de deur 😍😘❤

Elzemiek
Elzemiek 16-03-2019 10:34

Samen met Shannen, omdat ze zo druk bezig is met haar eigen kroeg en het wel verdient om even verwend te worden!

Petra
Petra 16-03-2019 10:35

Er zijn een aantal redenen dat ik lid ben geworden van GOODIEBOX.

1) omdat ik uiteraard als iedere vrouw van heerlijke verzorgingsproducten houd.

2) Omdat ik van verrassingen houd.

3) En last but not least; ik kan NIET KIEZEN, nooit!! Heel vervelend dus fijn dat GOODIEBOX dat elke maand voor mij doet 😂

PROBLEEM: ik kan dus nu ook NIET KIEZEN welke vriendin ik deze box gun, ik gun ze namelijk allemaal zo'n box 😊

OPLOSSING: ik kies niet voor een vriendin maar voor mijn lieve moeder, die altijd voor mij en mijn gezin klaar staat. Vooral tijdens de afgelopen periode van ziekte en zeer was ze er altijd voor mij en de kids. Dus ik gun zonder twijfel mijn moeder zo'n heerlijke GOODIEBOX ennnnn mezelf natuurlijk ook 😋 Dus kom maar op, ik zit er klaar voor
🙋‍♀️🤲🙌🙏😘

Lieve groetjes,
Petra

Femke Wiebers
Femke Wiebers 16-03-2019 10:36

Ik zou 'm geven aan mijn zusje! We plannen regelmatig een zussen dagje in om samen leuke dingen te doen. Verder staat ze altijd klaar voor me. Onlangs is ze hard onderuit gegaan met de fiets, dus ze verdient wel wat verwennerij!

Saar de Lange
Saar de Lange 16-03-2019 10:36

Ik doe mee voor mijn bff Amansa & mezelf..omdat wij fulltime mama's dit echt verdienen! 🍀🍀🍀🍀

Anna
Anna 16-03-2019 10:37

Jaaa omdat ik fan ben. De ander graag voor mijn moeder die ook mijn beste vriendin is. Die doet alles voor iedereen maar vergeet haarzelf te verwennen. Daarom doe ik het graag voor haar 😁

Marjolein
Marjolein 16-03-2019 10:37

Met maar 1 vriendin delen? Maar dat kan ik niet! Ik denk dat ik heel goed kan delen met lieve Chantal, Merel en Pepina. Iedereen iets wat ze fijn vinden! Dat gun ik mijn vriendinnetjes. Mooi van binnen én van buiten!

Narelle
Narelle 16-03-2019 10:38

Ik gun dit me zus. Voor alles wat ze doet en haar zelf weg cijfert voor andere. Ze is me zus Maar ook me enigste beste vriendin.

Sonja Tiel
Sonja Tiel 16-03-2019 10:39

Dit win ik heel graag voor mn vriendin en mij. Door onze drukke gezinnetjes en verplichtingen zien we elkaar niet genoeg. 1 keer in de maand gaan we naar de Bingo maar dat komt er ook niet altijd van dus het zou super zijn om samen een giftbox te winnen. Hebben we gelijk een goede reden om af te spreken en hem samen open te maken !! 😍😍

Sanne
Sanne 16-03-2019 10:40

Ik zou de goodiebox aan mn vriendin geven om haar wat op te beuren. Ze is supergoed bezig om uit haar burnout te komen en dat is niet makkelijk als mensen in je directe omgeving opeens overlijden. Daarnaast wil ze ook erg graag haar master afmaken en probeert ze daar alles voor te geven wat ze heeft. En naast dat allemaal staat ze nog steeds voor mij klaar. Het is een topmeid en ik gun haar zo'n mooie box voor wat verwenning en ontspanning!!
Groetjes Sanne

Angeline
Angeline 16-03-2019 10:43

Voor mn vriendinnetje Daniek! Al jaren besties! Ze gaat nu afstuderen en wat me time inplannen in de hectische dagen die gaan komen is zooo belangrijk! Zou ontzettend leuk zijn om samen te kunnen genieten van de lovely products van Goodiebox!

Miranda
Miranda 16-03-2019 10:47

Zou heel graag willen winnen en de goodiebox aan mijn beste vriendin Ilona geven. Ze is er de laatste tijd heel veel voor me geweest toen ik het even niet makkelijk had. Dus ze heeft het echt verdiend!

Nienke
Nienke 16-03-2019 10:48

Mijn lieftallige collega Angelique, omdat wij altijd in gesprek zijn over beauty en ik nu zelf lid ben van goodiebox en ik haar bijna overtuigd heb. Dit zal haar zeker over de streep trekken. 😊

Anik
Anik 16-03-2019 10:49

Ik zou hem graag willen winnen met mijn zusje marit, en echte make up artiest. Door de goodiebox leer ik de producten kennen en zij leert mij hoe ik ze hoor te gebruiken.

Anastasia
Anastasia 16-03-2019 10:51

Ik zou graag met mijn vriendin Hanna Mazur Birgen delen. Zij is acht jaar jonger dan ik, maar ik ben zo trots op haar wat ze op haar 25ste bereikt heeft. Ze is een enorme inspiratiebron voor mij. En ik ben blij dat zelfs als we ver van onze familie wonen, zijn we wel als zussen voor elkaar geworden.

Alexandra
Alexandra 16-03-2019 10:51

Ik zou de Goodiebox aan mijn hele goede vriendin Susanne geven. Er is nooit een saai moment met haar en we staan altijd op alle fronten voor elkaar klaar. Daarnaast blijft ze ondanks alle ellende in haar leven altijd positief, dus zij verdient het om nu even in het zonnetje gezet te worden.

Cherelle
Cherelle 16-03-2019 10:53

Heel graag zou ik deze box willen winnen voor mijn beste vriendin en zus Shamira. Ze is een hardwerkende moeder van 2 kids. De jongste zorgt ervoor dat ze al 2 jaar slecht slaapt ‘s nachts dus ze kan wel zo’n oppepper gebruiken. Ik ben al fan van Goodiebox, nu zij nog!

Daniëlle
Daniëlle 16-03-2019 10:54

Heel graag voor mn allerliefste kleine zusje! Ze is recent ontslagen bij haar baan en heeft nog niet wat nieuws kunnen vinden, dus gun haar dit zo erg! Ze heeft het echt verdiend. Xoxo

Mieke
Mieke 16-03-2019 10:56

Ik zou hem graag aan Linda geven. Mijn beste vriendinnetje, sinds onze friettent-tijd op de middelbare school. We zijn er voor elkaar door dik en dun. Hebben allebei meegemaakt (en nog steeds) hoe het is als je gezondheid je in de steek laat, en ondanks dat alles zijn we er altijd voor elkaar.
Daarnaast heeft zij een opleiding schoonheidsspecialiste gedaan, dus met zo'n box maak ik haar ook dubbel zo blij!!

Kimberley
Kimberley 16-03-2019 10:58

Ik zou deze heel graag willen winnen voor mijn moeder en mijn beste vriendin! Na de geboorte van mijn zoontje zijn zij altijd mijn redder in nood geweest en daarom vind ik dat hun beide deze box verdienen!

Marga
Marga 16-03-2019 11:01

Ik zou deze box graag willen geven aan mijn liefste vriendin Mandy. Ik ben zo trots op hoe ze het allemaal doet met haar werk en kindjes! En toch nog de tijd ruimte & liefde vinden voor mij om me te steunen in alles wat ik doe. Het is bewonderenswaardig hoe ze in het leven staat en hoeveel liefde en warmte ze in zich draagt. Ik gun haar deze extra fijne beauty box omdat ze het verdiend. 🦋

Linda
Linda 16-03-2019 11:02

Jaaa leuk!!! Ik had het hier gisteren nog met haar over, lieve Lisanne! Hierbij hoop ik dat jij als new mommy verwend mag worden met een pakketje voor jezelf. Ik ben trots op je hoe je de liefste mamma en Mn vriendinnetje bent. Ik gun je een Heerlijk moment jezelf in de watten te leggen met deze mooie producten. Leuk! Nu maar duimen, liefs Lin

Lesley
Lesley 16-03-2019 11:02

Als er iemand is die ik zo’n fijne Goodiebox gun dan is ‘t mijn goede vriendin Ilse wel. Ze heeft tegenslag na tegenslag te verwerken gekregen. Ondanks alles staat ze iedere keer weer op en gaat ze er met heel veel positiviteit voor de volle 110% voor. Ben erg trots op haar hoe dat ze ‘t toch allemaal maar “even” doet in haar eentje en met haar twee lieve meiden. Respect! 😘

Loïs
Loïs 16-03-2019 11:03

Ik zou heel graag de goodiebox willen winnen voor mijn tante en voor mijn moeder. Mijn tante is net bevallen van een tweeling en mijn moeder heeft haar zo onwijs veel geholpen dat ze allebei wel een verwenmomentje kunnen gebruiken.

Manon
Manon 16-03-2019 11:05

Ik zou de box graag willen winnen met mijn vriendin Rosanne. We zijn al vriendinnen sinds de middelbare school en hebben het altijd erg leuk samen.

Jolanda
Jolanda 16-03-2019 11:06

Ik prijs me rijk met meerdere goede vriendinnen. Dus een kiezen is lastig! Ik heb wel heel speciale plek voor een. Ze is een heel mooi mens: lief, gezellig, belangstellend, kan goed luisteren, altijd eerlijk, gek, vrolijk etc. Het hele palet van een BFF😉. Ze zorgt heel goed voor haar gezin, familie, vrienden, collega’s. Ik vind dat ze beter voor zichzelf moet zorgen. Met de giftbox kan ze daar een goede start mee maken🙏

Marlou
Marlou 16-03-2019 11:08

Mijn zusje! Vroeger konden we elkaar het kot uitvechten. Maar vorig jaar hebben we een lastig jaar gehad waarin veel is gebeurd. Hierdoor zijn we dicht naar elkaar toegegroeid. We vinden elkaar helemaal in beauty en mode. Wimperextensions, maskertjes, de nieuwste trends: overal doen we aan mee! Ik zou niet meer zonder haar willen nu.. ✨

Mila
Mila 16-03-2019 11:08

Ik wil de box graag winnen voor mijn vriendinnetje Drifa omdat haar liefde onvoorwaardelijk is! Hoe ik me soms ook kan terugtrekken uit deze harde wereld en alle deuren kan dichtslaan, staat zij altijd voor de deur wanneer ik deze weer durf open te doen, altijd! In deze soms O zo nare wereld zijn dit soort mensen/vriendinnen het lichtpuntje waar je weer tot inzicht komt en nieuwe energie creert 💕🌸

Patricia
Patricia 16-03-2019 11:08

Ik doe heel graag mee. Wat een toffe winactie! Ik zou de box geven aan Daisy, ze is mijn buurmeisje geweest totdat ze het huis uit ging. We delen lief en leed samen en zijn dus vanaf mijn geboorte met elkaar opgegroeid. Al bijna 25 jaar! Ik ben heel blij met haar en zou haar voor geen goud willen missen. Liefs, Patricia

Alice
Alice 16-03-2019 11:09

Ik zou heel graag de goodiebag willen winnen voor Chantal. Ik heb haar een tijdje geleden leren kennen via de vriendinnenonline site en ik zou nu al niet meer zonder haar willen. We delen nu al heel veel met elkaar en ze is echt een steun voor mij! Ze verdient op dit moment echt een verwenmomentje. 😘

Sanne
Sanne 16-03-2019 11:10

Mijn beste vriendin Benthe en ik, wonen momenteel in hetzelfde huis. We zijn beste vriendinnen geworden door huisgenoten te zijn. Helaas voor mij, maar heel fijn voot haar, gaat ze nu naar een studio verhuizen. Ik ga haar uiteraard heel erg missen & zo'n goodiebox is toch wel een leuke herinnering aan elkaar 💕

Tanja
Tanja 16-03-2019 11:10

Mijn dochter is mjjn beste vriendinnetje .Ze word 20 maart 21 een mijlpaal .
Daarbij is ze de meest bijzondere vrouw die ik ken .♥️♥️♥️♥️.

Tessa
Tessa 16-03-2019 11:10

Ik gun hem mijn bestie, zij staat altijd klaar voor mensen, maar krijgen er weinig voor terug dus bij deze verdient zei deze speciale edition goodiebox 😍😍😍🥰🥰🥰

Cindy Kupers
Cindy Kupers 16-03-2019 11:11

Ik zou heel heel graag mijn lieve twin sister/vriendinnetje Bianca kennis laten maken met jullie geweldige goodiebox😃

Ellis
Ellis 16-03-2019 11:12

Ik wil de box heel graag delen met mijn lieve dochter Astrid❤. Als ik de box krijg, zoekt ze alvast iit wat zij er uit wil hebben. Ze is nog te jong voor een eigen box dus het zou leuk zijn als ik voor haar een box voor zichzelf kan winnen! En hoef ik 'm niet te delen😉

Femke
Femke 16-03-2019 11:13

Ik zou graag willen winnen voor Esther. We hebben elkaar 6 jr geleden leren kennen door onze mannen. Ze is nu halverwege de zwangerschap en verdiend gewoon een verwen momentje😁

Evelien
Evelien 16-03-2019 11:15

Ik gun deze box aan mijn beste vriendinnetje. Zij heeft mij geintroduceerd met goodiebox en we vinden het super leuk om elke maand samen de box uit te pakken. Het zou heel leuk zijn als we de favourites box ook gezellig samen kunnen uitpakken!

Suzanne
Suzanne 16-03-2019 11:15

Ik doe graag mee, samen met mijn zus en tevens ook beste vriendin

Joyce van meeuwen
Joyce van meeuwen 16-03-2019 11:17

Zou ik dolgraag ook aan lieve Aline gunnen, zij laat me elke dag weer lachen, altijd luisterend oor, de liefste!

Pauline
Pauline 16-03-2019 11:17

Ik zou deze goodiebox heeeeeeel graag willen winnen samen met mijn beste vriendinnetje Marjolein. Dit jaar vieren we dat we 20 jaar vriendinnetjes zijn, wat betekent dat we al 4/5 van ons leven vriendinnen zijn! Ze staat altijd voor mij klaar en is al een paar keer halsoverkop naar mij toe gekomen terwijl ze lekker in een restaurantje zat te eten of thuis van haar vrije dag aan het genieten was. Verder vinden we veel dingen allebei leuk, waardoor ik zeker weet dat zij de goodiebox helemaal geweldig zou vinden!

Fleur compas
Fleur compas 16-03-2019 11:17

Ik wil hem graag voor mij en me moeder ze is een echte vriendin en natuurlijk een held Voor mij 😊😊😊😊

Wendy
Wendy 16-03-2019 11:18

Voor Gail! Zij heeft een hele moeilijke huid.. 😱 en met jullie box kan ze dan van alles uitproberen en weer stralen!👱‍♀️👱‍♀️👱‍♀️

Ellen
Ellen 16-03-2019 11:20

Ik zou graag een box willen schenken aan mijn beste vriendin Zahra.
Ik heb haar leren kennen op de universiteit, normaal zat ik altijd alleen en kende ik niemand. Maar op een dag kwam er een spontaan meisje naast me zitten en begon direct een praatje te maken. De dagen erna waren we onafscheidelijk.
Dan is er een moeilijke periode geweest voor mij met het onverwachtse overlijden van mijn vader, Zahra stond die periode dag en nacht voor me klaar. Van lesnotities tot maaltijden.
Nu 3 jaar later, veel mooie momenten en leuke citytrips achter de rug. Denk ik zeker dat mijn beste vriendin die een zwak heeft voor fashion en beauty zeker een box verdient 👯‍♀️

Ellen
Ellen 16-03-2019 11:20

Ik zou graag een box willen schenken aan mijn beste vriendin Zahra.
Ik heb haar leren kennen op de universiteit, normaal zat ik altijd alleen en kende ik niemand. Maar op een dag kwam er een spontaan meisje naast me zitten en begon direct een praatje te maken. De dagen erna waren we onafscheidelijk.
Dan is er een moeilijke periode geweest voor mij met het onverwachtse overlijden van mijn vader, Zahra stond die periode dag en nacht voor me klaar. Van lesnotities tot maaltijden.
Nu 3 jaar later, veel mooie momenten en leuke citytrips achter de rug. Denk ik zeker dat mijn beste vriendin die een zwak heeft voor fashion en beauty zeker een box verdient 👯‍♀️

Mandy
Mandy 16-03-2019 11:21

Ik zou hem heel graag willen winnen met mijn beste vriendin Sanne🥰. Sanne en ik werken allebei keihard als verpleegkundige (zij in de thuiszorg en ik in een verpleeghuis). Doordat het momenteel weer super druk is in de zorg ben je snel geneigd jezelf een beetje opzij te schuiven. Door de goodiebox hebben we even weer een verwen momentje voor ons zelf❤️!

Chantal Veldman
Chantal Veldman 16-03-2019 11:22

Ik zou deze graag willen winnen samen met de beste vriendin ever, gisella warlich hamhuis. Een echte vriendin door dik en dun, love my besty 💕

Adinda Stel
Adinda Stel 16-03-2019 11:22

Heey! Ik zou graag de limited edition goodiebox delen met mijn zus. Altijd als ik een nieuwe goodiebox binnen krijg gaat ze klaar zitten zodat ik alle producten kan laten zien💕 Daarom zou het mij super leuk lijken als dat een keer andersom zou kunnen🤗
Liefs🌹,

Denise
Denise 16-03-2019 11:23

Wauw wat een leuke actie. Ik gun mijn vriendin Paddy de goodiebox omdat ze wat me time verdient. Ze is moeder van 4 super leuke kids. En ik hoef natuurlijk niemand uit te leggen dat ze wat extra pampering en goodielove goed kan gebruiken. Dikke kus Denise

Dianne
Dianne 16-03-2019 11:26

Ik doe graag mee voor mijn vriendin Lisa omdat zij ook benieuwd is geworden naar de boxen door mij en ze het op deze manier kan proberen :) en ik het haar uiteraard gun!

Maartje
Maartje 16-03-2019 11:27

Natuurlijk mijn vriendinnetje Ester!! Die kan wel een oppepper gebruiken!!

Bianca
Bianca 16-03-2019 11:30

Ik wil hem heel graag winnen voor mijn mama.. mijn beste vriendin. Ze is er altijd voor me! Ze heeft het nu even zwaar met de zorg voor oma en gaar zusje.. Ze verdiend een verwenmomentje en deze in deze box zitten geweldige verzorgings producten. Fingers crossed, want gun het haar meer dan wie dan ook!

ramona
ramona 16-03-2019 11:31

ik zou hem graag met Daniëlle winnen al 16 jaar vriendschap, ook wij hebben als vriendinnen wel is ruzie maar zou haar voor geen goud willen missen

Grietsje Sliep
Grietsje Sliep 16-03-2019 11:31

Ide goodiebox zou ik graag willen winnen met mijn beste vriendin Kristel, we kennen elkaar nu ongeveer een jaar, en zij is een hele goeie belangrijke vriendin, met wie ik alles kan delen. Zij verdient het echt !!

Nienke
Nienke 16-03-2019 11:31

Sinds we elkaar kennen is het 'dik aan'. Het is bizar, alsof ik mijn verloren zus tegen het lijf liep. Ondanks dat ik zeker weet dat mijn ouders geen 2e dochter hebben, begon ik zelf ook te twijfelen. Veel mensen om ons heen vroegen het ook steeds: zijn jullie zusjes? Zo voelt het inmiddels ook. Ze is zoveel meer dan gewoon een vriendin! We wonen nu nog schuin tegen over elkaar, maar dat gaat vanaf juni helaas veranderen. Nu lopen we spontaan langs, straks moet het gepland worden. Ik zou haar graag verrassen met de Goodiebox zodat we in juni een beauty avondje kunnen plannen en lekker bij kunnen kletsen!

Annemarie
Annemarie 16-03-2019 11:31

Ik heb al een keer een abonnement gehad bij de GOODIEBOX maar deze helaas moeten stop zetten vanwege geld te kort.
Ik zou deze graag winnen voor mijn beste vriendin en mijzelf omdat we eigenlijk nooit echt tijd voor onszelf nemen. We zijn altijd druk met werk, familie en/of gezin. Aangezien ik weet hoe heerlijk deze boxen zijn wil ik graag dit moment weer aan haar geven, even relaxen en tijd voor jezelf!

Veerle jongbloed
Veerle jongbloed 16-03-2019 11:32

Ik wil de box graag delen met mijn vriendin Jessie. We zijn sinds de middelbare school vriendinnen en sinds ze chronisch ziek is geworden zijn we eigenlijk alleen maar closer geworden. We kunnen samen leuke dingen doen maar ook heel fijn op de bank liggen als ze zich niet goed voelt. Ik gun het haar om lekker een rustmomentje te nemen met de spullen uit deze GoodieBox!

Denise
Denise 16-03-2019 11:33

Vandaag is het de verjaardag van mijn beste vriendin! Daarom verdient ze wel een extra leuk cadeautje! Daarbij is het voor mezelf mooi meegenomen, kunnen we samen de producten testen! 😊

Jessica
Jessica 16-03-2019 11:37

Ik zou graag de goodiebox willen winnen voor mijn moeder, tevens ook mijn beste vriendin. Mijn moeder is net haar moeder plotseling verloren, ze verdient even een relax momentje en vooral iets positiefs tegen de sleur waar ze momenteel in zit. Ook was mijn moeder erbij toen ik mijn eerste goodiebox ontving en ze werd super enthousiast door mijn enthousiasme. Helaas werd ze zo enthousiast dat al een aantal van de producten niet meer te vinden zijn in mijn kast, maar in de hare haha.

kempenaers anita
kempenaers anita 16-03-2019 11:38

doe graag mee voor mijn dochter die ik dat zeer hard gun, staat altijd voor iedereen klaar, ze is mijn dochter maar ook mijn beste vriendin

Mirjam
Mirjam 16-03-2019 11:39

Voor mijn lieve vriendinnetje Jacky! Geen verplichtingen, als ik haar nodig heb is ze er, altijd gezellig! Mijn lieve, knappe, grappige vriendin! Love ya kukkebol ✌🏻😘

Lara
Lara 16-03-2019 11:40

De box zou ik met mn vriendin Floor willen winnen omdat ze al heel lang graag een keer een Goodiebox wilt proberen. Ze gaat in april 6 weken naar Vietnam en Thailand, dus het lijkt mij leuk om haar te verrassen met een Goodiebox zodat ze zichzelf kan verwennen terwijl ze op reis is. 26 maart moet ze ook afrijden voor haar rijbewijs, dus is het extra leuk als ze een leuke Goodiebox krijgt.

Melanie Droppert
Melanie Droppert 16-03-2019 11:40

Mijn lieve zusje, Debora, is ook mijn beste vriendin en toevallig vandaag jarig!! ❤️

Cyanne
Cyanne 16-03-2019 11:42

Ik zou deze heel graag willen winnen voor mij allerliefste vriendin Kelly. Ze zet zichzelf altijd op de laatste plek en ik vind dat ze dit verwen momentje echt verdiend. Eindelijk even tijd voor haarzelf en voor niemand anders.

Ramonda
Ramonda 16-03-2019 11:45

Dit gun ik mijn moeder en zusje. Voor mijzelf had ik de box al besteld en zo kunnen wij er met z'n drieën van genieten. We zijn naast familie ook vriendinnen en staan altijd voor elkaar klaar. ❤

Mechteld
Mechteld 16-03-2019 11:53

Graag gun ik de box aan mijn beste vriendinnetje Vera. Ze heeft me op mijn best en op mijn allerslechtst meegemaakt, van extatisch en vrolijk tot heel down. Nooit week ze van mijn zijde, ongeacht hoe vervelend ik soms ben en hoe moeilijk ik was in mijn donkere tijden. Ik weet dat wij nooit iets anders zullen zijn dan beste vrienden en ik gun haar de wereld.

Colinda
Colinda 16-03-2019 11:57

Graag ook een box voor Jane Hamelink die altijd voor me klaar staat en stond na mijn hersen infarct

Kimberley
Kimberley 16-03-2019 11:58

Ik zou het graag samen met mijn beste vriendin winnen ik zie haar helaas niet heel vaak omdat we best wel ver ui elkaar wonen en we allebij niet zo veel geld hebben om naar elkaar toe te komen maar haar verjaardag is binnen kort dus dit lijkt mij erg leuk om aan mij beste vriendin te geven

Efiël
Efiël 16-03-2019 12:00

Patty & Kim! Zo gaaf als ik voor mijn besties een box win! 🥳 We zijn al zeker 12 jaar vriendinnen en delen lief en leed. Nu ze allebei kleintjes hebben houden we vooral gezellig tutavondjes 👵🏻🍷 Momenteel plannen we een spa weekendje dus dan komt de box erg goed van pas! Hou van jullie meiden 🥰🤗

Marieke
Marieke 16-03-2019 12:06

Ik zou graag de box willen winnen voor mijn lieve vriendin Leonora. Ze heeft een zware tijd achter de rug. Haar dochter van 6 maanden is geopereerd aan een hartafwijking. Ze heeft zichzelf de afgelopen maanden weggecijferd en verdient het om verwend te worden.

Alissa
Alissa 16-03-2019 12:07

Ik zou graag de box willen winnen voor Isabella, omdat zij zoals je het vroeger noemde een echte 'hartsvriendin' is. Ziektes samen overleefd. Heerlijke vakanties gehad. En geweldige momenten samen meegemaakt. Ik zou graag de box voor Bel en mij willen winnen zodat we weer een excuus hebben voor een heerlijke tut-middag.

Mirjam
Mirjam 16-03-2019 12:08

Ik zou graag meedoen met Isabeau. Omdat wij allebei ziek zijn en het altijd super gezellig hebben. Dus zij verdient het!

Lieke
Lieke 16-03-2019 12:08

Ik zou deze winactie graag winnen voor mijn schoonmoeder. Het is een super lieve vrouw, die altijd iedereen helpt en wil helpen en heb af en toe het idee dat ze zichzelf wel eens vergeet. Zij verdient ook wel eens een verwen momentje. Het voelt voor mij als een tweede moeder. Daarnaast zou ik de andere box aan mijn eigen moeder geven omdat zij altijd voor mij klaarstaat en altijd in is voor een goed gesprek. We hebben een moeilijk jaar achter de rug, en ze hebben allebei altijd voor mij klaar gestaan. Ik zou niet zonder ze kunnen

Beau
Beau 16-03-2019 12:13

Toevallig hadden mijn vriendin, Jaleesa, en ik het afgelopen week over de goodiebox. Helaas heeft zij het niet breed en kan ze het maandelijkse bedrag voor de goodiebox niet missen. Dit leek mij dus het perfecte moment om haar even in het zonnetje te zetten en haar te verrassen met een goodiebox. Het is namelijk een prachtmeid, van binnen en van buiten! 🥰

Amanda
Amanda 16-03-2019 12:16

Ik gun het mijn moeder! Zij is mijn vriendin en moeder tegelijk! We doen hele leuke dingen samen en ze staat ook nog eens altijd altijd altijd voor mij en mn 4 mannen klaar! Zo ook nu ik net geopereerd ben en dus niet volledig voor ze kan zorgen. Ze is er gewoon!

Agnetha
Agnetha 16-03-2019 12:24

Wat een toffe aktie zelf ben ik lid vanaf november en gun deze fijne box aan me lieve vriendinnen Wendy en Julieth die me onvoorwaardelijk steunen en mijn gekozen familie zijn geworden

Wendy
Wendy 16-03-2019 12:29

Super leuk!🧡

Ik zou de box cadeau geven aan mijn beste vriendinnetje die ik via de opleiding heb leren kennen. We delen zowel leuke als minder leuke momenten samen en ben heel dankbaar voor onze vriendschap.


(Oh en ze is 29 maart jarig! Heb haar cadeautje al eventjes binnen hihi maar leuk als extra cadeautje!🎁)

Denise
Denise 16-03-2019 12:29

Ik wil hem graag winnen voor mijn liefst ex collega , en nu vriendin, rowie van der veer. Het zit haar de laatste tijd alles behalve mee. Een burn-out en bij de behandeling daarvan komt er zóveel omhoog.

Monique Hoekert
Monique Hoekert 16-03-2019 12:30

Ik zou de goodiebox aan mijn vriendin Lizzy van Essen gevrn, wij zijn nu 33 jaar beste vriendinnen en in de loop der jaren zoveel leuke dingen gedaan, zo’n verwen moment gun ik haar als geen ander. We worden er tenslotte niet jonger op.

Silke
Silke 16-03-2019 12:35

Super! Hoe leuk om dit te delen met een vriendin die ik via deze pagina heb leren kennen. Samen met lieve Marcella zou ik deze prijs willen winnen. Een kroon op onze relatie!

Chantal
Chantal 16-03-2019 12:42

Ik wil hem graag winnen voor mijn Disney vriendinnetje Jolanda ! Volgende maand is ze jarig en helaas woont ze te ver weg om eventjes heen en weer te gaan ! Wel stuur ik altijd een mooi pakketje op zodat we er toch een beetje/soort van bij zijn en dat we aan haar denken dit zou een super leuke te gekke toevoeging zijn !! We zien elkaar echt te weinig!

Emma Bank
Emma Bank 16-03-2019 12:45

Deze goodiebox zou ik heel graag willen winnen voor mijn zusje en tevens beste vriendin, Eva! :-)

Natascha
Natascha 16-03-2019 12:45

Graag zou ik de Goodiebox winnen voor mij en mijn vriendin Maike omdat wij elkaar al kennen vanaf de middelbare school, hebben veel meegemaakt samen en zijn daarom al bijna 15 jaar vriendinnen. We zien elkaar niet meer zoveel als vroeger omdat we allebei ons eigen leven hebben, maar zelfs als we elkaar een tijdje niet hebben gezien; twijfelen we niet aan onze vriendschap ♡ Maike is getrouwd en heeft een gezinnetje met 2 kleine kinderen, zij verdient zo'n heerlijke verwen box!

Marieke
Marieke 16-03-2019 12:48

Mijn lieve vriendin Miranda Poot. We genieten zoveel van het leven

Amela
Amela 16-03-2019 12:50

Graag zouden ik en mijn beste vriendin een goodiebox willen winnen omdat wij al vanaf onze 11 vriendinnen zijn en zij na aruba is verhuist voor paar jaar en toen is terug gekomen en nog steeds dikke vriendinnen zijn en we hebben veel meegemaakt samen en ik ben al lid van de goodiebox alleen haar zou ik het zo erg kunnen want ze is de liefste persoon en mijn luisterend oor ❤️🥰

Judith
Judith 16-03-2019 12:50

Wauw wat een super gaaf initiatief om kennis te maken met wat er zoal in een goodiebox zit. Ik zou hem graag winnen voor mijn vriendin Ilona. We zitten beiden in een donkere put, 1 door verlies van moeder, de ander door jeugdtrauma en aan het begin staand van behandeling. Het zou een klein zonnestraaltje in ons donker zijn om hiermee lekker te kunnen tutten aan onszelf.

Britt
Britt 16-03-2019 12:53

Ik zou dit willen winnen voor mij en Mn lieve vriendin en collega Jessica. Ze staat altijd voor me klaar en verdiend zon heerlijke box om even lekker verwent te worden 😍

Karin
Karin 16-03-2019 12:53

Wat een toeval dat ik dit vandaag lees! Ik zou graag winnen voor mijn lieve vriendin Marjan. Vandaag vieren we haar vrijgezellenfeest en binnenkort gaat ze trouwen met de liefde van haar leven! Hoe leuk zou het zijn als we nog een heerlijke meiden avond kunnen hebben bij het uitpakken van deze prachtige goodiebox ❤️ Zodat ze op en top het huwelijk in kan stappen 😍

Judith
Judith 16-03-2019 12:55

Sorry hihi, ben ik nog een keer. Vergeet te vertellen waarom ze zo bijzonder voor me is. We zijn al vriendinnen sinds de meao. Alle moeilijke periodes hebben we elkaar bijgestaan en elkaar er doorheen geholpen. Gelukkig werd er ook altijd veel gelachen. Als we niet fysiek bij elkaar zijn, hebben we urenlange telefoongesprekken. Feitje ... na 2 uur bellen met mobiel, wordt de verbinding automatisch verbroken hahaha. Excuus voor het dubbele bericht.

Marlous
Marlous 16-03-2019 13:08

Mijn vriendin Sharon en ik delen altijd onze geluksmomentjes van heerlijke koeken, hotspots om koffie te drinken tot verzorgingsproducten. Ik ben zelf lid van de goodiebox en zou haar er ook zo graag een willen geven om te laten ervaren hoe een feestje het is als hij weer binnenkomt. Liefs Marlous

Janneke
Janneke 16-03-2019 13:16

Gisette omdat zij mij goodiebox geadviseerd heeft en ik het nu helemaal geweldig vind.

Wiltje
Wiltje 16-03-2019 13:18

Ik wil heel graag dexe box winnen voor een lieve vriendin Susann ze is et altijd voor mij en heeft zelf pittig werk, alle dagen op de fiets naar alletlei clienten fietsen schoon te maken door weer en wind en nog zit ze niet op normaal inkomen.dus echt resepect voor daarnaast zorgt ze nog voor 2 kids.
Zou graag met haar kans maken.

Chantalle blok
Chantalle blok 16-03-2019 13:18

Mijn vriendin Claire heb ik overgehaald de goodiebox ook te nemen en zij is er net zo blij mee als ik. Samen unboxen tijdens videobellen zoooooo leuk!! Helaas heeft ze pas 2 boxen gehad nu en mist ze vrijwel al deze toppers!! En de mijne zijn bijna allemaal op, ofwel wij hebben deze nodig!!!

Eva
Eva 16-03-2019 13:19

Ik zou graag mijn bestie Sophie kennis laten maken met de goodiebox ❤❤❤🌼

Naomi
Naomi 16-03-2019 13:19

Ik zou deze graag met mn beste vriendin Demiëlle willen delen. Dit jaar zouden we als traditie weer samen carnavallen. Helaas heeft zij met t skiën der kniebanden gescheurd, en heeft ze pas te horen gekregen dat ze ook geopereerd zal worden.. dus afgesproken 1 dag te gaan ‘carnavallen’ met krukken.. eindstand ik had een keelontsteking dus lag ziek op bed... ik vind dat wij nu wel wat verwennerij mogen hebben!!

Mandy Koenraadt
Mandy Koenraadt 16-03-2019 13:21

Ik gun hem mijn vriendinnetje Iris. Buiten het feit dat ik enorm bewondering voor haar heb, heeft ze de afgelopen jaren wat moeilijke momenten in haar leven gehad. Ik kan me niet bedenken wie hem meer zou verdienen dan dat zij dat doet. Een bijzondere box voor een bijzondere vrouw.

Marlous
Marlous 16-03-2019 13:21

Die tweede box geef ik aan mijn zus. Met 13 beesten (paarden, kippen, honden, konijnen en katten...en een paar ongewenste mollen😉) om haar heen werkt ze keihard. Ze houdt tutten dus die zou een topgeschenk zijn.

Marlous
Marlous 16-03-2019 13:21

Die tweede box geef ik aan mijn zus. Met 13 beesten (paarden, kippen, honden, konijnen en katten...en een paar ongewenste mollen😉) om haar heen werkt ze keihard. Ze houdt tutten dus die zou een topgeschenk zijn.

Lieke Honcoop
Lieke Honcoop 16-03-2019 13:24

Ik doe graag mee met deze actie voor mijn beste vriendin Naomi. We hebben elkaar op school leren kennen en elkaar daarna even uit het oog verloren. Enkele jaren later liep ik in de stad en kwam ik in een etalage een pop tegen genaamd Naomi. Ik dacht direct aan haar hoe leuk het zou zijn om haar weer eens te zien. Daar kwam het teken van boven! 1 minuut later stond ze tegenover me. Sindsdien onafscheidelijk

Daisy
Daisy 16-03-2019 13:32

Wil graag winnen voor mijn lieve vriendin Caitlinn die komt volgende week na 2 maanden afrika weer terug naar Nederland en kan wel wat heerlijke verwen producten gebruiken dat verdient ze!

Annette
Annette 16-03-2019 13:35

Met mijn beste vreindin Sandra. Gewoon omdat het kan.

Shanthy
Shanthy 16-03-2019 13:44

Zou dit graag willen winnen voor Paula Kampfraath omdat ze alles doet voor iedereen en voor mijzelf because i love goodiebox

Cath
Cath 16-03-2019 13:47

Mijn vriendin Fleur! Zij staat altijd voor me klaar en is altijd een luisterend oor als ik ergens mee zit. Ze heeft afgelopen jaar erg zwaar gehad in haar privéleven. Ik wil haar dus graag even alles laten vergeten en lekker met haar tutten met al het moois in de Goodiebox!

Daniëlle
Daniëlle 16-03-2019 13:51

Ik zou er een samen met mijn moeder willen winnen. Zo nu en dan vergeet mijn moeder zichzelf en vooral even dat momentje voor zichzelf. Misschien zorgt dit ervoor dat ze een verplicht ontspan en genietmomentje in last met alle mooie producten.

Sabrina van Baggem
Sabrina van Baggem 16-03-2019 13:56

Ik doe mee voor mn lieve vriendin kristina. Ze heeft een moeilijke periode achter de rug en wil der graag even in t zonnetje zetten 🌞

Miranda
Miranda 16-03-2019 14:01

Voor mijn lieve vriendin Veertje. 14 jaar kang dag en nacht bij een bedrijf aan het werk, van niks mee opgebouwd naar mega succesvol. Vorig jaar vele pijnlijke operaties ondergaan. En nu een fikse burn-out. Zo’n mooie doos is dan toch geweldig? En ikzelf natuurlijk dat andere exemplaar. Nu kan ik hem nog met beide ogen zien. Straks naar met 1! Maar we blijven gewoon wel positief. En zonder alle narigheid zouden we het ook gewoon kunnen winnen. Toch?

Demi Both
Demi Both 16-03-2019 14:01

Mijn beste vriendin Cathy en ik kennen elkaar nu al sinds ik op de basisschool zat. We doen alles samen! Vroeger samen huiswerk en nu samen dezelfde baan in het zelfde bedrijf! Ik ben al een tijd lid van goodiebox maar zou het super leuk vinden om het met haar te kunnen delen! Aangezien we toch alles al samen delen zou dit er perfect bij passen! En het zou een leuke verassing voor haar zijn! Dus hopen dat ik mijn BFF kan verassen <3 met een lekkere verwen goodiebox!

Ling
Ling 16-03-2019 14:06

Voor mijn zus die hard aan het werk is in haar eigen restaurant. Ze klaagt er nooit en dat is haar passie. Ondanks haar drukke baan, maakt ze tijd voor mij om samen dingen te doen. Ik gun haar een leuke goodiebox!

Astrid
Astrid 16-03-2019 14:07

Voor mijn lieve vriendin Renske!! We hebben recent allebei onze gezinnen een derde kleine gekregen. Een beetje zelfzorg met een mooie goodiebox is erg welkom met alle opgebroken nachten :-).

Jacqueline sjerp
Jacqueline sjerp 16-03-2019 14:08

Samen met mijn vriendin marlies Latumalea.
Ik ben al een tijdje lid maar zou haar graag hier net zo enthousiast over zien, hoe kan dat beter dan een box winnen. Weet zeker dat ze daarna om is😎

Marlies Latumalea
Marlies Latumalea 16-03-2019 14:14

Jaaaa graag, samen met mijn bestie Jacqueline die altijd voor me klaar staat 😊 en daarnaast heeft zij mij al eens eerder proberen te overtuigen.....volgens haar is winnen lid worden😊

Angela
Angela 16-03-2019 14:15

Wow voor me lieve buufje Mandy
Ze mag zeker ook wel is verwend worden met alles wat ze voor iedereen doet en haar zelf dan snel vergeet.Daar moeten we is verandering in brengen.🍀💖🍀

Laura
Laura 16-03-2019 14:19

Wil dit graag winnen voor me moeder. Samen genieten van deze prachtige box. Een beter moment dan met je moeder kan je niet hebben!

Bregje
Bregje 16-03-2019 14:38

Ik zou de GOODIEBOX graag delen met mijn lieve schoonzusje Shanna omdat ze bijna gaat bevallen.

Chantal
Chantal 16-03-2019 14:51

Ik zou graag deze box willen delen met mijn zusje claudia!! Zodat we samen iedere maand nieuwe trend producten kunnen testen op elkaar 🤩

Minke
Minke 16-03-2019 14:54

Ik zou deze box graag willen winnen voor mijn buurvrouw Anneke. Omdat het super fijn is om zo'n goede buurvrouw te hebben die altijd voor je klaar staat en waar het ook nog eens heel erg gezellig is om mee af te spreken. Met 2 kleine kindjes is onze me time kostbaar. Daarom gun ik haar deze box om eens echt even tijd voor haarzelf te hebben <3

Linneke
Linneke 16-03-2019 14:57

Mag ik jullie mijn bff voorstellen?
Ik wil jullie graag iets over onze vriendschap vertellen ❤️
Het begon allemaal in de lagere school,
Ik vond haar toen al megacool ❤️
Elke morgen samen naar school toe stappen ,
Terwijl we spottend over de leerkracht grappen ❤️
Samen zoveel mooie momenten beleefd,
Een bff die me zoveel liefde geeft ❤️
Het is aan niet veel mensen gegeven,
Om zo’n mooie vriendschap te kunnen beleven ❤️
Maar ik, ik ben met Mn kont in de boter gevallen...
Want ik heb een bff, en we blijven samen knallen ❤️
Julie Vossen, je bent Mn bestie voor het leven...
Wij zullen samen nog heel veel plezier beleven ❤️
Wat wil ik haar dolgraag deze verwennerij schenken,
Een betere vriendin kan ik echt niet bedenken 💖
Mijn powervrouw, mijn heldin,
Ze is mijn aller allerbeste vriendin❤️

Patricia
Patricia 16-03-2019 15:03

Ik gun deze box mijn vriendin Kim Vondenhoff omdat ze het de laatste tijd erg moeilijk heeft en wel een opkikker kan gebruiken.

Yvonne Bouwmeester
Yvonne Bouwmeester 16-03-2019 15:04

Ik zou graag een box winnen voor mijn twee beste vriendinnetjes. Een ervan is net twee weken geleden bevallen van een gezonde (tweede) dochter. Waarom zij er een verdiend is dus duidelijk. De andere heeft twee kindjes maar is helaas niet zo gelukkig in haar huwelijk, dus dat is ook heel duidelijk; zij verdiend het om in de watten gelegd te worden!! Nu.... kan ik alleen nog maar duimen! 🍀♥️

Fabienne hoeks
Fabienne hoeks 16-03-2019 15:07

mijn collega / vriendin Riyan! Wat een topvrouw is dit! Er is niemand die zoveel liefde heeft als zij! Ze heeft veel aan haar hoofd omdat haar beste vriendin (30) stervende is.

Ze zou dit zeker verdienen❤️

Mayke
Mayke 16-03-2019 15:14

Ik zou graag deze box willen winnen met mijn beste vriendin Kyra. Onze vriendschap duurt al vele jaren, maar nu we samen moeder zijn, zorgt dit voor een nieuw hoofdstuk in onze vriendschap.
Deze box zou het ideale verwenmomentje zijn dat iedere moeder wel kan gebruiken ;)

Simone
Simone 16-03-2019 15:14

Geweldig actie! Graag zou ik de box willen delen met mijn vriendinnetje Maureen
Die ik nu net iets te vaak moet missen omdat ze regelmatig door de week in het buitenland werkt. Met de GOODIEBOX kunnen we onszelf verwennen 😁💄💅🏼🙋🏼‍♀️

Lois
Lois 16-03-2019 15:17

OEOEOEOEOE ik zou mijn lieve moeder een box gunnen!! :-)

Mijn moeder is mijn steun en toeverlaat en heeft op dit moment de nodige lichamelijke klachten. Ze kan financieel gezien helaas niet minder gaan werken dus staat ze, ondanks haar zware hoofd- en nekpijn, nog steeds 5 dagen per week voor de kleuterklas.
Zij is degene geweest die mij geleerd heeft goed voor mijn huid te zorgen, make-upjes te gebruiken & altijd lekker te ruiken!
'Je lichaam is je tempel' zegt ze altijd en zo is het maar net!
Ik zou het écht super leuk vinden om haar zo'n mooie box te geven aangezien ze ook als een zéér dierbare vriendin kan fungeren!

Linda Bekkema
Linda Bekkema 16-03-2019 15:19

Ik zou deze box graag willen winnen voor mijn en mijn beste vriendin die ik al jaren ken, mijn voor dik en dun steunt, en waar ik elk jaar een gezellig weekendje mee weg plan!

Marloes
Marloes 16-03-2019 15:23

Mijn lieve grote zus Sandy, met wie ik in n deuk kan liggen...die me af en toe moet bijstaan met wijze raad...San, ❤ you!!!

Giban
Giban 16-03-2019 15:23

Ik zou graag de extra goodiebox aan mijn schoonmoeder willen geven. Zij is echt the best en ik will haar verrassen. Ze verdient het!

Sharon
Sharon 16-03-2019 15:42

Ik zou het heel leuk vinden als Dominique deze vriendinnenbox mag ontvangen. Zij is mijn hardwerkende zusje, liefste vriendin en mijn steun. Op dit moment is zij samen met haar vriend het hele huis aan het verbouwen en kan ze wel extra beautyproducten gebruiken😅

Sophie
Sophie 16-03-2019 15:42

Mijn liefste bestie Eva kent jullie goodieboxen al! Ik ken ze van haar, doordat ik elke maand is even bij haar thuis in haar nieuwe box ging neuzen 😉 Zou heeel leuk zijn als ik nu met mijn eigen box naar haar toe & we samen op onze nieuwe goodies kunnen crushen 🤩🤩 Love it!

Marian harbers
Marian harbers 16-03-2019 15:51

Ik gun mijn dochter rosalie deze mooie giftbox❤️ Wij voelen ons soms ook echte goede vriendinnen, delen heel veel samen, doen ook veel samen , hebben een hele sterke goede band

Lotte
Lotte 16-03-2019 15:52

Voor mijn lieve vriendin Daphne, die het nu eventjes moeilijk heeft. Met deze Goodiebox kan ik zeker weer een glimlach op haar gezicht zien, en dat zou echt helemaal top zijn!

Fabiënne
Fabiënne 16-03-2019 15:52

Ik wil graag winnen voor/met een superlieve vriendin Maud. Ze staat altijd voor me klaar en we drinken zo vaak mogelijk gezellig samen koffie. Het is nog leuker als we tijdens het koffie drinken de productjes kunnen kunnen bekijken en testen! Ik ben sowieso fan van goodiebox😍

Marijn
Marijn 16-03-2019 15:53

Ik wil graag samen met mijn zus Lieke kunnen genieten van deze goodiebox! Ik kan met haar alles delen, zo ook onze liefde voor dit fantastische cadeau elke maand. We kunnen elke keer niet wachten. We gaan vaak naar elkaar toe om alles te testen en te bespreken welke goodies we het leukst vinden en waarom. Duimen dat we straks nog meer goodies hebben om te testen! Ik hou van haar ❤️

Jaimy
Jaimy 16-03-2019 15:53

Via mijn lieve vriendin Imke ben ik lid geworden van de goodieboxen! Ik wil haar bedanken voor dit goede idee! We ontvangen elke maand al de maandelijkse goodieboxen, maar zijn altijd heel nieuwsgierig naar de limited editions. Ik gun haar deze boxen, omdat ze altijd voor mij klaar staat en ik geen betere vriendin kan wensen 💗

Scarlet
Scarlet 16-03-2019 16:07

Ik heb maar 1 goede vriendin. En deze gun ik dit zeker!!

Corina
Corina 16-03-2019 16:14

Ik hoef zelf de limited edition niet, want ik heb hem al besteld😊 Maar ik gun Janneke en Carola ook hetzelfde gevoel van verwennerij als ik wanneer ik een doos open. Want het zijn zulke leuke meiden!

Mariska
Mariska 16-03-2019 16:14

Voor mijn lieve vriendin Evelien. Ik heb te weinig tijd voor haar gehad in de afgelopen periode. Gelukkig heeft ze mij daarop gewezen en is dat nu uitgepraat.

Marije
Marije 16-03-2019 16:16

Ik gun deze Goodiebox aan mijn oudere zus. Zij is mijn beste vriendin. Vorig jaar hebben we zelfs samen gewoond op een woonboot. Sinds we daar niet meer wonen, en dus ook niet meer samen, zien we elkaar vrij weinig en het lijkt me super leuk om samen met haar te kunnen genieten van deze prachtige Goodiebox! <3

Kim
Kim 16-03-2019 16:17

Ik ben al lid van Goodiebox sinds de start. Heerlijk verwen moment elke maand. Mocht ik winnen dan gun ik mijn beste vriendin Lisette ook deze geweldige box. Kunnen we eventueel samen lekker tutten onder genot van hapje en drankje. Zij verdiend dit echt 💕

Eva
Eva 16-03-2019 16:19

Ik zou deze goodiebox graag samen met Inge van Bakel willen winnen! We zijn al maanden heel nieuwsgierig naar goodiebox en het is altijd leuk om er samen een leuke avond van te maken met allerlei maskertjes en make-up.

Sara Ruggeri
Sara Ruggeri 16-03-2019 16:19

Ik zou graag zo'n goodiebox ook aan Sylvia willen geven. We hebben elkaar bijna 3 jaar geleden leren kennen via vriendinnenonline. Waar ik heel heel blij mee ben. We lachen en huilen met elkaar Dit is 3e keer dat we met elkaar op vakantie gaan. Had niet meer verwacht, dat ik nog op mijn leeftijd een hechte band en goede klik met iemand zou kunnen opbouwen. Ben zo happy dat de site vriendinnenonline bestaat. Ik gun Sylvia zo'n leuk box met lekkere spulletjes. Ze heeft het dit jaar niet makkelijk gehad. En ik zou heel graag dat Magic doekje willen hebben. Zeer duurzaam en daar ben ik voor. Nu maar duimen :-)

Merel
Merel 16-03-2019 16:41

Heeeee

Zelf echt onwijs fan van de Goodieboxen en mijn nichtje wordt in april 18!!!! Hoe tof is t dan om haar een box kado te kunnen doen! Dat lijkt mij zo een gave verassing!!!!


Dikke kus
Merel

Sandra
Sandra 16-03-2019 16:47

Ik wil de goodie box heel graag winnen voor mijn vriendin diana..ze is mijn steun en toeverlaat en wat er ook is ze is er altijd voor mij en nu ben ik er voor haar in een moeilijke tijd en ik zou haar heel graag winnen voor haar zodat ze deze verrassing kan uitpakken

Serena
Serena 16-03-2019 16:52

Ik wil graag een box winnen voor mijn vriendin/buurvrouw/doula Mariëlle. Zonder haar was mijn 2de bevalling heel anders gegaan. Ik ben doodsbenauwd voor naalden en bij mijn 2de kindje moest ik ingeleid worden,omdat het vruchtwater gebroken was maar de rest kwam niet.. en nu gaat je het al..ik moest een infuus 😱 zonder haar kalme woorden was ik compleet in paniek geraakt... later in de bevalling moest ik ook nog een ruggenprik 😱😱😭😭 ik ging hyperventileren van paniek, maar mijn rots Mariëlle wist me goed te kalmeren... nu een mooie gezonde zoon 😍😍

Isa
Isa 16-03-2019 17:02

Ik zou super graag de goodiebox voor mijn aller beste vriendin willen winnen! Ze is er altijd voor mij. We hebben altijd lol samen maar kunnen ook over alles praten. Hiervoor wil ik haar graag bedanken met deze super leuke goodiebox! Ik ben zelf ook lid sinds een maandje en vind het helemaal geweldig😍💕Zij verdiend dit echt!!💘

Anna
Anna 16-03-2019 17:07

Ik wil 2 box voor mijn beste vriendin geven. Ik heb haar 2 jaar niet gezien en zij komt volgende maand 😍😍 zij woont nu in Spanje en zie ik haar echt te zelden. Ik zou haar dit mooie geschenk willen geven om haar daarvoor te bedanken, terwijl ik altijd moet juichen en naast me staat. Groetjes Anna

Minou
Minou 16-03-2019 17:24

Ik zou graag de box willen winnen voor mijn werkbestie Ivana en voor mezelf. Ze is mijn steun en toeverlaat op het werk en laat me lachen en neemt mijn zorgen weg als het weer eens en drukke en stressvolle periode is op het werk. Ze geniet iedere goodiebox met me mee en ze verdient het om zelf ook eens goed verwend te worden met een box. Ik hoop zo ook eens wat voor haar terug te doen.
Groetjes, Minou

Anita H.
Anita H. 16-03-2019 17:25

Mocht ik een van de gelukkigen zijn, dan ontvangt vriendin Rita de tweede box. Wij kunnen het al jaren heel goed samen vinden. Veel lol, maar ook bij minder leuke gebeurtenissen kan ik bij haar terecht.

Lieke
Lieke 16-03-2019 17:29

Wat een super leuke actie! Deze fantastische goodiebox is echt wat voor Katie en mij! Al ruim 10 jaar een super lief vriendinnetje. Wij wonen helaas 150km bij elkaar vandaan, dus al we afspreken maken we er altijd een feestje van! Heerlijke wellness weekendjes :)! Lekker tutten! Deze box zou perfect zijn 😍

Jennie
Jennie 16-03-2019 17:52

Ik gun deze box mijn lieve vriendin die alle ballen hoog houdt. Naast jaar gezin en baan volgt ze op het moment een zware studie waar heel veel tijd in gaat zitten. Helaas kan ze daardoor niet meedoen met de Nijmeegse vierdaagse. Met deze GOODIEBOX kunnen we samen een gezellige beautyavond organiseren. Dat zou geweldig zijn!

Melanie
Melanie 16-03-2019 17:53

Deze Limited Edition box komt super goed van pas voor Margaret, net zo'n one of a kind!

Esther M
Esther M 16-03-2019 17:55

Ik zou graag de goodiebox willen winnen & voor mijn vriendin Mischa, we zijn al 17jaar vriendinnen en hebben al veel samen meegemaakt ..🤪
Naast dat we fan zijn van de goodiebox is
het tutten en make uppen echt een vriendinnen dingetje en die goodiebox komt dan goed van pas 😍
Momenteel in roerige tijden, dan is zo’n verwenmomentje zeer welkom 🥰

Marloes
Marloes 16-03-2019 18:04

Ik zou graag de box willen winnen voor Lisa. We kennen elkaar sinds juni 2018 door deze site. We wonen 10 minuten rijden van elkaar, zijn bijna even oud en zijn ook nog eens allebei pedagogisch medewerksters. Deze site heeft ervoor gezorgd dat wij nu vriendinnen zijn!:)

Naomi
Naomi 16-03-2019 18:04

Mijn lieve nicht. Zij staat altijd voor mij klaar op goede en slechte dagen en ik voor haar. Maar ik zou haar graag een dag in het zonnetje willen zetten ♥️♥️

Marjolein
Marjolein 16-03-2019 18:08

Ik wil dit graag winnen omdat mij. Vriendinnetje Anique altijd voor mij klaar staat. Ze is als een zus voor mij. Geeft me advies waar nodig. Zo’n leuke goodiebox verdient ze gewoon. Om onze 8 jarige vriendschap te vieren!

Kim Anne Bouw
Kim Anne Bouw 16-03-2019 18:17

Ik zou deze toffe box willen delen met mijn lieve vriendinnetje Indra. Ze heeft net een nieuwe baan en ze doet het gelijk al super goed, dus ben zo trots op haar, dat ik haar graag wil verrassen!

Léonne Erkens
Léonne Erkens 16-03-2019 18:21

Ik zou hem niet delen maar beide weggeven aan twee bijzondere vriendinnen. Zelf heb ik al een tijd goodiebox dus tijd om alles weg te geven. Eentje voor Sarah en eentje voor Alexandra. Ik ben vijf maanden geleden verhuisd van zuid Limburg naar Enschede en moet ze daarom heel vaak missen. Van elkaar een keer per maand zien nu 1 keer per half jaar. Dat vind ik heel jammer. Maar ondanks de afstand zijn ze alles voor mij. Daarom zou ik ze graag zo in het zonnetje willen zetten. En ze kunnen het ook gebruiken want ze ondergaan op dit moment veel veranderingen in hun leven, beide op hun eigen manier.

Romy
Romy 16-03-2019 18:27

Ik zal heel graag een box willen winnen met mijn lieve vriendinnetje Rachel. Ze heeft een lastige jeugd gehad door het verliezen van haar moeder. Beide hebben we het niet breed, maar helpen elkaar altijd. Als dank dat ze altijd voor me klaar staat wil ik deze box met haar winnen!❤️

Yvette
Yvette 16-03-2019 18:45

Ja!!! Ik wil heel graag de goodiebox winnen voor mijn vriendin Naomi en ikzelf. Ziet er heerlijk uit en Naomi kan zo'n doosje geluk nu goed gebruiken 😉

Lesley Tamara W.
Lesley Tamara W. 16-03-2019 18:52

Ja ik doe zeker weten heel graag mee,
met deze geweldige giveaway!
Ondanks alle happenings en ellende is Sharon er altijd voor me geweest,
luisteren, fijne gesprekken en lachen gieren brullen ondanks alles: met haar altijd feest.
Daarom zou ik graag iets terug willen geven,
en zou ik deze geweldige prijs en de verwennerij daarin super graag met haar willen beleven!
Nu duimen tot 22 maart, dan is de uitslag bekend,
wie weet en hopelijk worden wij met deze
goodieboxen verwend!
#fingerscrossed

Denise
Denise 16-03-2019 19:00

Voor mijn lieve vriendin Tesla! Ondanks dat wij elkaar niet wekelijks zien of spreken voelt het weer helemaal goed als wij weer eens afspreken. Ook denken wij over vele dingen hetzelfde, is 1 blik vaak al genoeg en zijn wij beide zo gek als een deur. Helaas loopt het leven niet altijd op rolletjes en daarom vind ik dat zij wel een goodieboxje verdiend! ❤🎀

Kelly
Kelly 16-03-2019 19:02

Hi!

Ik zou deze box voor mij en mijn moeder willen winnen. Ondanks het verleden is mijn moeder een hele sterke en lieve vrouw met een hart van goud. Ze is mijn beste vriendin en steunt me door dik en dun! Ik zou niet weten wat ik zonder haar moet beginnen!
Kortom ze verdient dit!

Xxxx Kelly

Chiara
Chiara 16-03-2019 19:13

Ik wil graag meedoen met mijn beste vrienden Evy, omdat ze er altijd voor me is als ik het zwaar heb, en wel een opkikkertje kan gebruiken💗

Michelle
Michelle 16-03-2019 19:22

Voor mijn hartsvriendin Marion. Al 48 jaar vriendschap. Vanaf de wieg tot heden, door dik en dun, in.goede en.slechte tijden. Een lieverd uit duizenden. We kunnen lachen, huilen, schelden, vertrouwen en op elkaar rekenen. ❤❤❤

Michelle
Michelle 16-03-2019 19:22

Voor mijn hartsvriendin Marion. Al 48 jaar vriendschap. Vanaf de wieg tot heden, door dik en dun, in.goede en.slechte tijden. Een lieverd uit duizenden. We kunnen lachen, huilen, schelden, vertrouwen en op elkaar rekenen. ❤❤❤

Mariska
Mariska 16-03-2019 19:26

Ik wil graag de goodiebox winnen voor mijn vriendin Ida, we zijn allebei dol op makeup en beautyproducten en ze kan wel een leuke verrassing gebruiken!

Ineke
Ineke 16-03-2019 19:37

Voor mijn lieve vriendin Nynke win ik graag een box! Ze is mijn allerbeste maatje we staan altijd voor elkaar klaar, er hoeft maar iets te zijn of we staan bij elkaar op de stoep. We delen lief en leed en de mensen om ons heen noemen ons altijd ''de zusjes''.
Ook al is het bij ons altijd vriendinnendag hebben we voor vanavond toch maar een extra stapavondje ingepland. De box bezit zeker nog een aantal lekkere producten die we goed voor en na onze stapavondjes kunnen gebruiken!! 🤩😘😘

Berla
Berla 16-03-2019 19:37

Mijn vriendin Anaisha omdat zij net een nieuwe woning heeft en ze zich veel te druk maakt,deze goodiebox zou haar mood helpen😄

Michelle
Michelle 16-03-2019 19:45

Ze is mijn beste maatje, vriendin, klankbord, steun en toeverlaat; mijn moeder! Na een moeilijke en drukke periode zou ik haar maar al te graag verrassen met deze bijzondere box.

Monique
Monique 16-03-2019 20:06

Gun hem mijn vriendin Brenda en natuurlijk ook mezelf☺️. Gewoon omdat het kan😃..!!

Monique
Monique 16-03-2019 20:06

Gun hem mijn vriendin Brenda en natuurlijk ook mezelf☺️. Gewoon omdat het kan😃..!!

Kelly Brugman
Kelly Brugman 16-03-2019 20:08

Ik wil graag een goodiebox winnen voor mijn vriendin Kathleen. Zij heeft net haar eerste kindje gekregen en heeft het niet makkelijk. Ze verdiend een momentje voor zichzelf om de zorgen los te laten en even te genieten van me-time. Omdat alle nieuwe moeders dit moeten leren ❤️

Kelly Brugman
Kelly Brugman 16-03-2019 20:08

Ik wil graag een goodiebox winnen voor mijn vriendin Kathleen. Zij heeft net haar eerste kindje gekregen en heeft het niet makkelijk. Ze verdiend een momentje voor zichzelf om de zorgen los te laten en even te genieten van me-time. Omdat alle nieuwe moeders dit moeten leren ❤️

Larissa
Larissa 16-03-2019 20:08

Ik zou dit heel graag winnen voor mij en m'n vriendin diori. Wij hadden samen een Abbo op GOODIEBOX, maar zij is naar het buitenland gegaan Voor stage en wij hebben ons Abbo afgezegd. het zou helemaal top zijn dat ik een box aan haar kan geven als ze terug is 😍

Diny Gijsberts
Diny Gijsberts 16-03-2019 20:10

Sussanne Lanser mijn kaderlid collega én vriendin van het Regionale Platform Noord-Limburg van vakbond FNV in Weert en de BedrijfsLedenGroep van NLW in Venray en tevens lid OR wiens zoon een hersentumor heeft en dus is het een roerige tijd voor haar

Vanessa Raffaela Sibma
Vanessa Raffaela Sibma 16-03-2019 20:20

Deze box wil ik met niemand anders delen dan mijn zusje. Ze betekent zo veel voor mij. Ze is mijn beste vriendin en raadgever/hulp in nood.

Jacqueline van de Manakker
Jacqueline van de Manakker 16-03-2019 20:24

Heel graag voor mijn allerliefste dochter, die voor mij ook mijn allerbeste vriendin is

Emanuelle
Emanuelle 16-03-2019 20:25

Ik zou deze box graag met mijn zus willen delen❤️ het wordt tijd dat zij zich weer eens wat op de voorgrond zet en ik ben van mening dat een Goodiebox hierbij erg kan helpen, its what a woman need to get some shine!

Maaike Bruinings
Maaike Bruinings 16-03-2019 20:28

Heel tof deze actie! Het lijkt mij heel leuk om deze goodiebox te winnen voor mn lieve vriendin Rosalie en mijzelf. We zijn al heel lang vriendinnetjes en over twee weken gaat ze mee mn trouwjurk uitzoeken! Haar verrassen met zo'n toffe box zou heel leuk zijn! ♡

Amber
Amber 16-03-2019 20:30

Ik zou deze box gunnen aan mijn zus Noëlle❤, wie eigenlijk ook mij beste vriendin is☺!

Marjolein Bruggeman
Marjolein Bruggeman 16-03-2019 20:41

Als er een vriendin is waar ik deze goodiebox aan zou willen geven, is het mijn vriendin Annemarie Westerveld. Al jaren dikke maatjes door dik en dun! Hoop dat we nog heel lang samen leuke dingen kunnen beleven.

Merel
Merel 16-03-2019 20:46

Ik zou deze box graag willen winnen samen met mijn lieve vriendinnetje Lynn. Wij hebben elkaar 3 jaar geleden op Erasmus leren kennen en sindsdien zijn we onafscheidelijk, delen we lief en leed met elkaar en zou ik niet kunnen bedenken hoe mijn leven eruit ziet zonder haar. Ze heeft een hart van goud en cijfert zichzelf altijd weg, deze box gaat zeker helpen dat ze een keertje aan zichzelf denkt!

Maureen
Maureen 16-03-2019 21:12

Ik zou de box graag willen winnen voor mijn moeder en zus. Ook al haal ik soms het bloed onder jullie nagels vandaan; ik hou van jullie en jullie hebben deze box dubbel&dwars verdient💜

Hester
Hester 16-03-2019 21:25

Ik zou deze box zeker delen met mijn vriendin Simone, die ik een paar jaar geleden hier op de site ontmoet heb. We verschillen op bijna alle fronten in het leven van elkaar, maar dat lijkt juist te werken voor een steady vriendschap.
Kenmerkend aan onze vriendschap is dat we altijd proberen elkaar uit onze comfortzone te trekken door nieuwe dingen uit te proberen. Bijvoorbeeld met het koken van voor een van beide nieuwe gerechten.
Het lijkt me supertof om Simone met deze box te verrassen, zodat we er gezellig een beauty-middagje van kunnen maken.

Lieke
Lieke 16-03-2019 21:27

Ik zou dit op deze speciale vriendinnen dag gunnen aan Janneke. We zijn al bevriend sinds onze hbo opleiding. Soms leken we elkaar uit het oog te verliezen maar altijd kwamen we weer bij elkaar terug.
Nu zijn we beiden druk met onze gezinnen en hebben we helaas niet veel tijd om tijd samen door te brengen
Hopelijk komt hier in de toekomst snel verandering in en kunnen we genieten van 'us time'. Tot dan geneten we graag van wat 'me time' apart van elkaar...

Zoe
Zoe 16-03-2019 21:29

Mijn zusje verdient deze limited edition box absoluut! Ze heeft net als ik moeten stoppen met stage, wat niet zo'n leuke periode was. Drie jaar geleden hebben we samen een prachtige reis gemaakt en zouden zoiets graag weer doen, en dit is zolang we studeren niet mogelijk. De Goodiebox zou daarom een heel fijne verrassing zijn in deze regenachtige tijden.

Alies van Bennekom
Alies van Bennekom 16-03-2019 21:34

Voor Emma! Gewoon omdat ze die verdient!

Kim
Kim 16-03-2019 22:07

Ik wil graag een gokje wagen voor mijn vriendin thirza, ze werkt dag in dag uit in een verzorgingshuis voor ouderen met verschillende beperkingen best pittig dus maar ze staat wel voor hun klaar, maar als ze dagje vrij heeft belt ze me altijd op om ergens te drinken het is niet vaak maar als we wel afspreken praten we uren na wat er allemaal gaande is!

Caitlin Schouw
Caitlin Schouw 16-03-2019 22:13

Ik wil dolgraag mijn zus helpen om haar meer te leren over verantwoorde make up en schoonheidsproducten! Goodiebox staat hiervoor en heeft altijd hele fijne producten.
💕

Paulien
Paulien 16-03-2019 22:42

Voor Rianne, altijd heel gezellig. Ik zou graag voor haar winnen.

Anne
Anne 16-03-2019 22:43

Wat een toffe actie!
Mijn beste vriendin die als zus voor mij is, is begin februari mama geworden van een prachtige dochter. Ik gun haar een cadeaubox vol fijne producten om tussen de mama-taken door ook wat fijne luxe aan haarzelf te bieden. Een extraatje naast haar mooie dochter.

Marmara
Marmara 16-03-2019 23:08

Die gun ik zeker aan mijn lieve dochter, Amber omdat zij mij altijd weer weet op te beuren en laat lachen.

Marmara
Marmara 16-03-2019 23:09

Die gun ik zeker aan mijn lieve dochter, Amber omdat zij mij altijd weer weet op te beuren en laat lachen.

Rianne
Rianne 16-03-2019 23:12

Ik zou er graag 1 aan mijn zusje geven, zodat zij zich met de mooie producten die er in zitten kan voorbereiden om mijn getuige te zijn als ik over een paar maanden ga trouwen 😍

Kimm
Kimm 16-03-2019 23:25

Ik zou hem heel graag willen winnen voor mijn moeder. Ze takelt steeds verder en sneller af en zou haar heel graag nog een keer ontzettend verwennen. Dus ik hoop dat ik haar hiermee mag gaan verwennen 🤗🤗


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 3 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

191792

Nieuwe leden

24-06-2019
24-06-2019
24-06-2019
24-06-2019

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Nieuw artikel