WIN: 3x2 Limited Edition Goodieboxen voor jou en een vriendin!

Body & Mind / 16 maart 2019
WIN: 3x2 Limited Edition Goodieboxen voor jou en een vriendin!
Het is Nationale Vriendinnendag en daarom hebben wij een hele toffe winactie voor jou opgezet! Wij mogen namelijk 3x twee goodieboxen verloten; eentje voor jou en eentje voor een vriendin!

Wat is de Goodiebox?

De Goodiebox is een soort beauty abonnement waarbij je elke maand een box met allemaal fijn beauty producten thuisgestuurd krijgt. Wat erin zit is een verrassing, maar het heeft in ieder geval een minimale waarde van €65,- en dat terwijl de box zelf jou maar €19,95 kost. Een soort maandelijks cadeautje voor jezelf dus!

Vorige maand mochten wij de Goodiebox testen, bekijk hier wat er allemaal in zat. Omdat wij zo enthousiast waren én omdat het Nationale Vriendinnendag is, mogen we ook een aantal van hun Limited Edition Goodieboxen, met daarin de favorites van afgelopen jaar, onder jullie verloten!

goodiebox-favorites

De winnaars

De winactie is inmiddels afgelopen. We hebben zo-veel leuke en vooral lieve berichtjes ontvangen! We hebben ze allemaal gelezen en werden er helemaal blij van! Dat is de vriendinnen-spirit die het leven zo leuk maakt! We hopen dat jullie het bericht ook hebben laten lezen aan degene over wie het gaat.

Wij hebben uit iedereen die mee heeft gedaan (onder het bericht en via de mail) geloot en de winnaars zijn: Sarissa R, Leonne E. en Wendy vd B. Gefeliciteerd dames! We hebben jullie ook een mail gestuurd voor de adressen, de Goodieboxen komen gauw jullie kant op.

Wil jij meer weten over de Goodiebox? Kijk dan eventjes hier op hun site.

Fijne Vriendinnendag allemaal!


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (278)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 5 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

226396

Nieuwe leden

21-09-2020
21-09-2020
21-09-2020
21-09-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin