WIN: 3x2 Limited Edition Goodieboxen voor jou en een vriendin!

Body & Mind / 16 maart 2019
WIN: 3x2 Limited Edition Goodieboxen voor jou en een vriendin!
Het is Nationale Vriendinnendag en daarom hebben wij een hele toffe winactie voor jou opgezet! Wij mogen namelijk 3x twee goodieboxen verloten; eentje voor jou en eentje voor een vriendin!

Wat is de Goodiebox?

De Goodiebox is een soort beauty abonnement waarbij je elke maand een box met allemaal fijn beauty producten thuisgestuurd krijgt. Wat erin zit is een verrassing, maar het heeft in ieder geval een minimale waarde van €65,- en dat terwijl de box zelf jou maar €19,95 kost. Een soort maandelijks cadeautje voor jezelf dus!

Vorige maand mochten wij de Goodiebox testen, bekijk hier wat er allemaal in zat. Omdat wij zo enthousiast waren én omdat het Nationale Vriendinnendag is, mogen we ook een aantal van hun Limited Edition Goodieboxen, met daarin de favorites van afgelopen jaar, onder jullie verloten!

goodiebox-favorites

Wat moet je doen?

In totaal mogen wij 3x2 goodieboxen verloten onder de deelnemers, dus eentje voor jou en eentje voor een goede vriendin! We hebben in 1 dag een overweldig aantal reacties ontvangen, hierdoor hebben wij de deelname onder het blog stopgezet. Wil jij nog mee doen? Stuur dan een mail naar pers@vriendinnenonline.nl en laat in je mail weten met welke vriendin jij een box wilt winnen en waarom zij zo'n bijzondere vriendin voor jou is! Alle reacties onder het blog en alle ontvangen mailtjes doen mee in de loting! Vrijdag 22 maart de winnaars hier bekendmaken.

Wil jij meer weten over de Goodiebox? Kijk dan eventjes hier op hun site.

Fijne Vriendinnendag allemaal!


Deel dit:

Geschreven door: Redactie

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

180874

Nieuwe leden

21-03-2019
21-03-2019
21-03-2019
21-03-2019

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum