Voorjaarsboost

Body & Mind / 30 maart 2014
Voorjaarsboost
Shutterstock
De lente staat weer voor de deur, tijd dus om uit je winterslaap te komen. Met de komende tips gaat dat zeker lukken!

1: Zaai wat zaadjes in je tuin of in je bloemenbak op je balkon en zodra de vorst verdwenen is dan staan daar de door jouw gezaaide bloemetjes in bloei. Wie wordt er nu niet vrolijk van al die geuren en kleurtjes?

2: Geef je gordijnen een wasbeurt en heel je huis ruikt weer heerlijk fris en je gordijnen kunnen er weer een jaar tegen aan.

3: Berg al je donkere accessoires in huis op en maak plaats voor frisse voorjaarskleuren, het resultaat geeft je vaak weer nieuwe energie.

4: Pak weer eens de fiets in plaats van de auto en snuif alle voorjaarsgeuren op zoals vers gemaaid gras. (sorry voor de mensen die hooikoorts hebben)

5: Zoek een terras op uit de wind en geniet van de eerste zonnestralen op je huid. Een beetje vitamine D is goed voor je.

6: Ga met je kinderen naar een dierenparkje en wordt verliefd op alle jonge dieren die net geboren zijn. Zijn ze niet schattig?

7: Zoek je kledingkast uit en verruil de dikke truien voor de fleurige truitjes en rokjes. Of ga naar de stad om te shoppen en scoor een mooi lente outfit.Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 3 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

218164

Nieuwe leden

26-05-2020
26-05-2020
26-05-2020
26-05-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin