Tips om het nieuwe jaar goed te beginnen

Body & Mind / 02 januari 2017
Tips om het nieuwe jaar goed te beginnen
Enjoy.nl
Na de feestmaand vallen we allemaal weer in een zwart gat, althans dat zeggen we altijd, maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet. Er staat namelijk een heel nieuw jaar voor de deur en daar willen we het beste van gaan maken. Dus weg negatieve gedachtes en doe wat met de volgende tips!

Feestje

Plan een nieuwjaars borrel/etentje met je vrienden! Bedank ze voor het afgelopen jaar en geef ze aan dat je blij bent dat ze er ook voor je zullen zijn in het nieuwe jaar. Drankje erbij en feestje 1 van het nieuwe jaar is officieel een feit!

Vakanties

Het is altijd fijn om ergens naar uit te kunnen kijken en wat is er fijner om uit te kijken naar een vakantie of weekendje weg, dus als het kan; PLANNEN!

Sporten

Jawel, het is weer tijd om serieus te gaan sporten. En ondanks dat het een beetje cliché is om dit direct in het nieuwe jaar fanatiek te gaan oppakken, kan het wel ontzettend lekker zijn. Ga daarbij ook gezond eten en het gevolg is dat je je snel energiek en vrolijk zult voelen. Heerlijk toch zo’n nieuw jaar!

Huis

Verander wat dingen in huis. Koop wat nieuwe accessoires. Het hoeft niet groots te zijn, maar met wat subtiele veranderingen kan het al aanvoelen als een nieuw huis.

Blij

Ga meer dingen doen die je echt blij maken! Zet deze dingen voor jezelf op een rijtje en plan ze vaker. Misschien dat je zelfs een vaste beste vriendinnendag wilt maken in de week/maand.

Kapper

Ga naar de kapper en doe eens gek! Geef jezelf een nieuw kapsel cadeau en begin het jaar qua uiterlijk gewoon eens lekker anders. Dit als gevolg dat je direct complimenten zal krijgen uit je omgeving en dat is toch heerlijk!

En vergeet geen selfie op social media te posten uiteraard.


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 3 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

209022

Nieuwe leden

17-01-2020
17-01-2020
17-01-2020
17-01-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Nieuw artikel