Een puist op die belangrijke dag; dit kun je doen!

Body & Mind / 01 maart 2020
Een puist op die belangrijke dag; dit kun je doen!
Shutterstock
Heb je een leuk uitje of een belangrijke afspraak gepland, duikt er "uit het niets" een puist op. Enorm balen natuurlijk! Wat kun je doen zodat je die dag flawless door kunt komen?

Allereerst; een puistje duikt niet ineens uit het niets op. De beste tip voor het voorkomen van onzuiverheden is dan ook een goede verzorging met producten die bij je passen en misschien wel nog belangrijker: Voeding! Suiker, vakensvlees, zuivel, alcohol, het kunnen allemaal triggers zijn voor een onzuivere huid. Maar daar is het nu te laat voor, meneer puist heeft zich namelijk al genesteld op je huid. What to do?

1. Salicylzuur

Dit goedje is je redder in nood als het gaat om puistjes. Het reinigt tot diep in de porie. Breng dit het liefste voor het slapen aan zodat de huid de tijd heeft om te herstellen.

2. Camouflage

Wegwerken die handel! Wel is het belangrijk om te weten hoe. Een puistje is een mini ontsteking in je huid, ontstekingen bevatten warmte. Niet gek dus dat je jouw laagje concealer vaak na een uurtje alweer moet bijwerken. De make-up smelt er namelijk af. Breng voor het beste resultaat een laagje concealer aan met daarover heen een laagje poeder. De poeder zet de make-up 'vast' en dat zorgt voor een langere dekking.

3. Glimlach

De mooiste make-up is je eigen glimlach! Dus breng de dag door met een lach en jij zit helemaal goed!


Deel dit:

Geschreven door: Lies (Lies Vertelt) - www.liesvertelt.nl

Lies (Lies Vertelt)

Hi, ik ben Lies, de eigenaresse van het online platform liesvertelt.nl Een platform over de mooie dingen van het leven, omdat iedere dag een cadeautje is! Naast mijn passie voor schrijven & fotografie, ligt mijn interesse bij yoga, en een gebalanceerd leven. Daarnaast ben ik schoonheidsspecialist en creatief ingesteld. Mijn motto: "geniet van de mooie (kleine) dingen die op je pad komen."Lees meer over deze blogger

Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 3 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

227734

Nieuwe leden

21-10-2020
21-10-2020
21-10-2020
19-10-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum