Dé gouden tip om meer balans in je leven te krijgen!

Body & Mind / 26 oktober 2019
Dé gouden tip om meer balans in je leven te krijgen!
Shutterstock
Hoor je het jezelf al zeggen? “Ik mis balans in mijn leven. Ik ben teveel moeder, aan het werk of voor anderen bezig. Ik zou zo graag wat meer balans willen in mijn leven, zodat ik mij meer ontspannen voel. Meer tijd heb voor mijn kinderen, voor mezelf en eindelijk weer eens ga sporten". Maar hoe dan?

Zet het op papier

De eerste vraag die je jezelf hebt te stellen: "Wat is voor jou ‘meer balans?" Hoe ziet dat eruit? Wanneer is jouw leven dan wél in balans? Er is op dit moment namelijk iets te weinig van het één en teveel van het ander in je leven.

Schrijf dus voor jezelf op hoe dat eruit ziet. Hoe zou je willen dat het wél is? Begin met deze zin op papier te zetten: ‘Ik ben in balans wanneer ik…’. Op deze manier ervaar je direct meer overzicht en helderheid.

Mijn tip

Zorg dat je rituelen inbouwt in je week. Blok tijd voor de dingen waar jij meer van zou willen. Me-time, sporten, met vrienden zijn, weekenden vrij houden. Zorg dat dit een vaste plek in je agenda krijgt. Plan minstens een maand vooruit.

Maak dagelijks tijd vrij voor jezelf, je kinderen en je partner. En maak wekelijks ruimte voor ontspanning, sport en die afspraak met een vriend. Door hier een gewoonte van te maken hoef je er niet meer over na te denken. En zo wordt het vast onderdeel in jouw tijdsbesteding. Deze rituelen zullen gaan zorgen voor een betere balans in je leven.

Wil jij hier wat extra hulp bij? Vraag een GRATIS Ontdek je energielekgesprek aan op www.coach-monique.nl


Deel dit:

Geschreven door: monique teunissen - www.coach-monique.nl

monique teunissen

Hoi, ik ben Monique, 34 jaar, mama van Zoë en vriendin van Hans. Wij wonen samen in IJmuiden. Ik coach en train mensen in het leren aangeven van hun eigen grenzen en ze te laten ontdekken wat deze zijn. Om van daaruit het leven te gaan leven dat bij hen past.
 
Mijn visie: door jezelf op 1 te zetten en goed voor jezelf te zorgen vanuit liefde, maak je ruimte en energie voor wat jij het liefste doet. Ik coach zowel online als offline. Op Instagram maak ik bijna dagelijks stories, zodat je mij beter kunt leren kennen. Ook geef ik veel leuke tips en inspiratie.
 
Kies voor je eigen geluk.Lees meer over deze blogger

Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 1 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

205312

Nieuwe leden

20-11-2019
20-11-2019
20-11-2019
20-11-2019

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum

Redactie Vriendinnen Online
Geen reacties
11
22
Limburg
Festival
16