Ben jij introvert? Dan herken jij vast deze 6 dingen!

Body & Mind / 03 april 2017
Ben jij introvert? Dan herken jij vast deze 6 dingen!
pexels.com
Wordt jij wel eens aangezien voor arrogant en afstandelijk? Dan kan het heel goed zijn dat jij rustig en ingetogen bent en dus introvert. En hoewel introverte mensen verre van arrogant en afstandelijk zijn, is het soms lastig om je goede eigenschappen aan je omgeving te tonen. Wij beschrijven 6 eigenschappen van introverte mensen die je handig zijn om te kennen en herkennen.

Luisteren

Je bent als introvert persoon ontzettend goed in luisteren. In groepsverband ben jij meestal diegene die de vragen stelt, want jij luistert namelijk goed naar wat de ander vertelt. Jij zegt zelf niet veel, maar met jou blik en luisterend oor zeg jij meestal meer dan menig ander.

Aanvoelen

Je voelt het goed aan als er wat met iemand aan de hand is, omdat je een goed inlevingsvermogen hebt. Daarnaast zal je ook altijd steun bieden aan mensen als je merkt dat het niet lekker met iemand gaat.

Prioriteiten

Iedereen is tegenwoordig druk en ook jij bent dat. Alleen weet jij wel jezelf regelmatig op de eerste plaats te zetten, waardoor je jezelf rust gunt.

Nadenken

Een introvert persoon denkt vaak eerst na, voordat ze iets zeggen. Flapuiten zijn introverte personen zeker niet en dus houden ze altijd rekening met de gevoelens van iemand anders.

Creatief

Een introvert persoon is vaak geïnteresseerd in muziek, kunst en de natuur. Doordat introverte personen niet bang zijn om gebruik te maken van zijn/haar kwaliteiten, zal creatief zijn zeker een goede eigenschap zijn.

Grenzen

Te diep in het glaasje kijken? Teveel eten? Nee, dat komt bijna niet voor, omdat introverte mensen goed zijn in het stellen van grenzen en dus stoppen op het hoogtepunt.

Herken jij bovenstaande punten bij jezelf? Of ben jij eerder een extravert persoon?


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (1)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 5 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

260020

Nieuwe leden

26-01-2021
25-01-2021
25-01-2021
24-01-2021

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin