Hoe je van jouw leven een 10 maakt

Body & Mind / 18 juli 2019
Hoe je van jouw leven een 10 maakt
Shutterstock
Waar neem jij allemaal genoegen mee in jouw leven? Waar ligt jouw ondergrens? Als je daar niet zo nu en dan bij stilstaat ga je de dagelijkse dingen als ‘normaal’ zien en neem je daar genoegen mee.

Misschien herken je dit wel; elke dag hoofdpijn hebben. Kinderen die niet luisteren. Je dagelijks vermoeid voelen en stress hebben. Vriendschappen waar je eigenlijk niet zoveel meer uithaalt, maar je kent diegene al heel lang dus het hoort erbij. Je relatie met je partner wat in een sleur zit. Je werk waar je op zondag al tegenop ziet. En genoegen neemt met de zin; het is nu eenmaal zo.

Hierbij een leuke oefening

Gelukkig kan het ook anders. Want geluk creëer jezelf. Jij bepaalt namelijk zelf waar jou grenzen liggen en wanneer jij zegt tot hier en niet verder. Probeer eens het onderstaande uit.

1. Sta eens stil bij alle gebieden in jouw leven (relatie, vriendschap, gezondheid, geld, werk, omgeving, persoonlijke groei, plezier/ontspanning).

2. Hoe is dat op dit moment voor jou? Geef het een cijfer van 0 t/m 10.

3. Ga als eerste aan de slag met het gebied wat het laagste scoort. Wanneer zou je het wel 10 voor jou zijn? En wat is daarvoor nodig? Zet vandaag nog de eerste stap. Hoe is het nu en hoe zou je het willen hebben?

Kan je hier wel wat hulp bij gebruiken? Check dan eens mijn website www.coach-monique.nl of mijn Instagram voor een GRATIS ontdek je energielek-gesprek.


Deel dit:

Geschreven door: monique teunissen - www.coach-monique.nl

monique teunissen

Hoi, ik ben Monique, 34 jaar, mama van Zoë en vriendin van Hans. Wij wonen samen in IJmuiden. Ik coach en train mensen in het leren aangeven van hun eigen grenzen en ze te laten ontdekken wat deze zijn. Om van daaruit het leven te gaan leven dat bij hen past.
 
Mijn visie: door jezelf op 1 te zetten en goed voor jezelf te zorgen vanuit liefde, maak je ruimte en energie voor wat jij het liefste doet. Ik coach zowel online als offline. Op Instagram maak ik bijna dagelijks stories, zodat je mij beter kunt leren kennen. Ook geef ik veel leuke tips en inspiratie.
 
Kies voor je eigen geluk.Lees meer over deze blogger

Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 1 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

206238

Nieuwe leden

05-12-2019
05-12-2019
04-12-2019
04-12-2019

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum

Redactie Vriendinnen Online
Geen reacties
23