Een dag zonder telefoon? Dit is wat er met je gebeurt!

Body & Mind / 26 februari 2017
Een dag zonder telefoon? Dit is wat er met je gebeurt!
Shutterstock
Een mobiele telefoon is niet meer weg te denken uit ons leven en dat het inmiddels onze rechterhand is geworden, vinden we maar al te fijn. Maar wat gebeurt er met je als je een dag je telefoon niet bij je hebt? Nou dit!

Omgeving

Je bent veel meer bezig met je omgeving en kijkt eens kritisch naar je medemens. Wat dragen zij nou eigenlijk, hoe zit hun haar? Je begint ook spontaan te vragen aan ze hoe het met hun gaat vandaag, want tsja je voelt je toch een beetje eenzaam zonder je telefoon.

Drang

Je hebt continue de drang om te kijken of je een berichtje hebt en ook als je je telefoon bent vergeten heb je die drang nog, omdat het eigenlijk gewoon automatisme is geworden. Nadat je je 3 keer hebt bedacht dat je jouw telefoon vergeten bent, wordt je wat rustiger in je hoofd en verdwijnt de drang.

Wat als

Je denkt continue wat als die nou dit of dat heeft gestuurd en denkt; waarom reageert ze niet? Laat die gedachten los, je zult namelijk zien als je thuiskomt, dat je niet eens een berichtje hebt van diegene.

Gemist

De hele dag heb je het gevoel dat je van alles mist, want je kan namelijk niet de Facebook statussen van de mensen om je heen checken en dus weet je niet wat ze aan het doen zijn vandaag? Hoor je wel wat je zegt?

Afspraak

En nu? Je hebt straks een afspraak met een vriendin, maar je kunt haar niet appen hoe laat je er nou precies bent. En dus maakt zij zich misschien wel zorgen als je 5 minuten later aankomt op de afspraak. Denk even terug aan vroeger….hoe deden ze dat toen?

Als je je realiseert dat je eigenlijk niet zonder je telefoon kunt, is het misschien wel eens goed om hem af en toe een dagje thuis te laten. Geniet eens een dag van je omgeving en de rust die het met zich meebrengt.

Ja…probeer gewoon!


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 1 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

209240

Nieuwe leden

19-01-2020
19-01-2020
19-01-2020
19-01-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Nieuw artikel