Dit zijn de gewoontes van gelukkige mensen

Body & Mind / 16 april 2017
Dit zijn de gewoontes van gelukkige mensen
pexels.com
Iedereen wil gelukkig zijn. De één wordt gelukkig van geld, de ander wordt gelukkig van huisje, boompje, beestje en de carrièregerichte mens wordt gelukkig van zijn of haar droombaan. Wacht jij je hele leven al op jouw geluk? Probeer je het ergens te vinden? Gelukkig zijn is gemakkelijker dan je denkt. Wij zetten de gewoontes van gelukkige mensen op een rijtje.

Vriendelijk

Als je vriendelijk bent tegen anderen, dan zijn anderen dat ook van jou; kortom wat je geeft krijg je terug. Behandel daarom iedereen, zoals jij ook graag behandeld wilt worden.

Problemen

Zie problemen als uitdagingen en zoek altijd naar een oplossing. Blijf zeker niet in een probleem hangen. Doordat je er in blijft hangen, wordt het probleem alleen maar groter in je hoofd. En gebruik niet te vaak het woord probleem, maar vervang dit woord voor een uitdaging.

Dankbaar

Wees dankbaar voor wat je hebt. Vaak denken mensen alleen maar aan wat ze missen en staan ze niet stil bij wat ze hebben. Het is veel belangrijker om je af en toe te realiseren wat je allemaal al bereikt hebt in je leven, en daar trots op te zijn.

Leef nu

Denk niet altijd maar terug aan het verleden, dat kun je nou eenmaal niet veranderen. Denk ook niet te vaak aan hoe je het allemaal zou willen, maar geniet van het hier en nu. Je leeft vandaag, maakt nu keuzes en koester wat je hebt.

Positiviteit

Als jij positief bent, zijn anderen dit ook. Oftewel; waar je mee omgaat, word je mee besmet. Omring jezelf met positieve mensen en het maakt je veel gelukkiger.

Sporten

Ga sporten! Ja ook als je geen zin hebt. Sporten zorgt ervoor dat je minder stress hebt, kunt ontspannen en je lekker in je vel kunt voelen. Allemaal dingen die je helpen gelukkig te zijn.

Kortom, wees niet te streng voor jezelf en probeer ook te genieten van alledaagse dingen. Wat is jouw ultieme tip voor geluk?


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (3)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 5 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

260022

Nieuwe leden

26-01-2021
25-01-2021
25-01-2021
24-01-2021

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin