8 dingen die je stiekem in de sportschool doet

Body & Mind / 02 februari 2018
8 dingen die je stiekem in de sportschool doet
Shutterstock
De sportschool; een goede plek om je wekelijks lekker in het zweet te werken. En dat niet voor iedereen de sportschool een populaire plek is, is ook bekend. Soms heb je gewoon totaal geen zin om er naar toe te gaan en dan kan het zomaar zijn dat je jezelf betrapt op één van deze 8 dingen.

1. Lessen
Je loopt de les binnen en bij binnenkomst heb je eigenlijk direct al spijt. Waarom wilde ik dit ook alweer?

2. Tellen
Van de trainer heb je gehoord dat je 3 setjes van 20 moet doen. Dat tellen wat je op school hebt geleerd, gaat ineens heel anders tijdens het sporten.

3. TV kijken
Je zoekt het apparaat uit op basis van het televisieprogramma bij de tv's die aan de muur hangen. Je moet natuurlijk wel een beetje vermaakt worden tijdens deze workout.

4. Telefoon
Als je je telefoon bij je hebt tijdens het sporten, kun je het toch niet laten om iets te vaak te checken of je nog appjes hebt gehad.

5. Staren
Net iets te lang meekijken met iemand om even te checken hoe dat apparaat ook alweer ingesteld moet worden.

6. Spiegel
Jawel, daar is de spiegel voor je selfie! Want uiteraard deel jij het op social media als je aan het sporten bent, tja.. dat mag ook wel gezien worden toch?!

7. Spieken
Je gluurt even bij diegene naast je hoeveel calorieën hij/zij verbrand heeft en op welk tempo die persoon de oefening doet. Het is geen wedstrijd, maar toch….

8. Filter
En uiteraard bewerk jij je selfie perfect, zodat je er na je workout nog prima uitziet, in plaats van dat de zweetdruppels onder je neus hangen.


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (3)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 3 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

226396

Nieuwe leden

21-09-2020
21-09-2020
21-09-2020
21-09-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin