Katja van Gulick

Profielfoto

Hoi! Ik ben Katja en mijn passie is om mensen dat te laten vinden en vooral dat te laten doen waar zij gelukkig van worden in hun werk en hun vrije tijd. Dit betekent een zoektocht naar wie ben ik, wat wil ik, je persoonlijke missie en wat kan ik. En deze ontdekkingstocht is enorm leuk en energie-gevend!! Want stel je voor hoe jij je voelt als je vol energie je bed uit komt om naar je werk en je collega’s te gaan om dat je je werk doet zonder dat het als werk voelt? Je bent enthousiast, je voelt je energiek en vol zelfvertrouwen. Je bent ontspannen en je voelt rust van binnen. Mensen zien je kracht.

Ik geloof dat iedereen dat werk en dat leven kan leiden dat plezier, energie, bezieling en succes geeft!

Ik vind het ontzettend leuk om de lezers van vriendinnenonline te inspireren om datgene te ontdekken en te doen waar ze echt gelukkig van worden. Ik laat me hier zelf vooral inspireren door de positieve psychologie, die van je krachten en kwaliteiten uitgaat voor effectief gedrag wat weer resulteert in geluk en succes. Als jij je talenten en kwaliteiten kent en je vindt deze ook nog leuk om in te zetten, dan heb je een succesformule in handen. Ik breng hart, hoofd en lijf bij elkaar zodat je de beste keuzes voor jezelf maakt vanuit je eigen kracht.

Na mijn studie aan de Hogere Hotelschool heb ik 10 jaar werkervaring opgedaan in het bedrijfsleven. Ik heb enorm veel geleerd van de ups and downs in mijn loopbaan en privèleven, die mij inzichten hebben gegeven waar ik nu veel profijt van heb. Ik snap dus waar jij het over hebt als we het over het werkende leven, werk- en privèbalans, stress en belangrijke keuzes maken hebben. Op een gegeven moment had ik een functie waarbij ik me niet thuis voelde. Ik ging nadenken over een vervolgstap. Dit ging gepaard met veel onrust en migraine-aanvallen. Het werd tijd om de zaken anders aan te pakken en ik besloot loopbaanbegeleiding te doen. Hier kreeg ik antwoorden op de vragen wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik? Daarnaast werd mijn interesse in spiritualiteit aangewakkerd.

Ik ging opleidingen persoonlijke ontwikkeling doen: NLP, integratieve coach/counselor, EffectieveIntuïtie en geweldloze communicatie (Roosenberg), bachelor psychologie. Een workshop meditatie zorgde er voor dat ik elke dag startte met een kwartier meditatie. Dit smaakte al snel naar meer en ik gaf me op voor een 8-wekelijkse Mindfulnesscursus. Ik ontdekte hoe ik gedurende de dag lichamelijk reageerde op stress en anderen, en door dit bewustzijn wist ik op een gegeven moment de rust weer in mezelf te bewaren. Verder heb ik me verdiept in het fenomeen hooggevoeligheid waarin ik veel van mezelf herken. Hier heb ik mee leren omgaan, mijn gevoeligheid leren accepteren en er mijn kracht van gemaakt.

Inmiddels werk ik drie jaar als coach en help ik mensen het beste uit zichzelf te halen zodat ze energie, geluk en bezieling in hun werk- en privéleven krijgen. Om je naast mijn blog nog meer te inspireren, kun je heel makkelijk en gratis mijn e-book “De 4 vitalen stappen van minder piekeren naar meer energie en kracht!”downloaden via www.katjavangulick.nl. Natuurlijk kun je ook persoonlijk bij mij terecht voor het doen van een loopbaanbegeleidingstraject, het doen van een MBTI®-persoonlijkheidsgesprek of een sessie specifiek voor het oplossen van jouw probleem of het halen van jouw gewenste resultaat!

Lieve groet,

www.katjavangulick.nl