Je zomerkilo's eraf met de online cursus van BodieBoost

Body & Mind / 10 september 2016
Je zomerkilo's eraf met de online cursus van BodieBoost
Vaak nemen wij ons voor om in de zomer op de calorieën te letten. Maar nu de zomer aan zijn einde loopt kijken wij, door alle borrels en bijbehorende snacks, nog steeds tegen die extra kilo's aan. Dus besloten wij orde op zaken te stellen en lekker aan de bak te gaan. Omdat we nu niet meer willen verzanden in excuses, zou een beetje extra hulp niet gek zijn en zo kwamen wij in contact met de vrolijke dames van BodieBoost!

Het leuke aan dit afslankprogramma vinden wij, dat ze niet aan punten of calorieën tellen en ingewikkelde dieetregels doen. Eigenlijk willen zij je helpen met een nieuwe lifestyle, in plaats van een kortdurend dieet. Geen jojo-effect dus, maar blijvend lekker in je vel zitten met behulp van deze methode en een enthousiaste community.

Hoe werkt het dan?

BodieBoost werkt met 5 productgroepen: koolhydraten, groenten, eiwitten, zuivel en fruit. Van elke productgroep (familie) mag je 2 porties per dag eten. Alles is gewoon verkrijgbaar in de supermarkt. Daarnaast zijn er 12 simpele regels één daarvan is dat snoepen en alcohol drinken (elke week) mogen, zodat je het leven leuk kunt maken en je het dieet vol kunt houden.
Bovendien kun je deelnemen aan de actieve community op social media en stimuleren de dames je elke dag met foto's, filmpjes, recepten, boodschappenlijstjes, quotes, tips en krijg je inspiratie van meer dan 3.000 andere BodieBoosters.

Hoe, wat, waar?

Klinkt deze manier van afvallen je positief in de oren? Lees dan even verder. BodieBoost heeft namelijk een online cursus opgezet waarin je in 10 weken succesvol kunt afslanken. Na aanmelding krijg je een eigen inlogpagina waarin je elke week je boodschappen, recepten, mindsetoefeningen en andere tips kunt vinden. Je wordt hand-in-hand meegenomen door deze 10 weken en creeërt zo een hele nieuwe lifestyle die daarna ook goed vol te houden is.

Wij geven je korting!

Voor onze vriendinnen mogen wij een korting geven van maarliefst 15%, waardoor de cursus nu eenmalig € 46,70 kost. Bovendien ontvang je na aanmelding ook nog gratis het e-book Jokervrije Hapjes & Sapjes ( t.w.v. € 4,95-) en het e-book Mindset Programma (t.w.v. € 29,95). Gebruik bij de aanmelding de kortingscode: VRIENDINNENONLINE15, deze is geldig tot 24 september 2016. Ga hier naar de cursus en maak gelijk gebruik van jouw persoonlijke kortingscode.

Meer dan 30.000 vrouwen gingen je voor. Jij kunt dit dus ook!


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 5 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

209808

Nieuwe leden

26-01-2020
26-01-2020
26-01-2020
26-01-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin