5 Manieren om jezelf mooi te voelen wanneer je maar wilt

Body & Mind / 04 mei 2017
5 Manieren om jezelf mooi te voelen wanneer je maar wilt
Shutterstock
De lente is gekomen, tijd om uit je winterdip te komen en te gaan genieten van alle mooie geuren en kleuren die de lente met zich mee brengt. En voor de vrijgezelle dames als jij je goed voelt dan straal je en dat zal de mannen niet onopgemerkt blijven. What you see is what you get.
 1. Geef iemand anders eens een compliment en meen het
  Een compliment waarvan je weet dat diegene het echt zal waarderen. Dus geen compliment over het leuke jurkje dat ze aan heeft maar ga eens iets dieper. Misschien vind je wel dat ze geweldige humor heeft of veel geduld. Als je jezelf meer verdiept in iemand anders zijn goede kanten dan zie je die van jezelf vaak ook veel sneller.
 2. Geef de mooie kanten wat extra aandacht
  Wat vind je nu echt mooi aan jezelf. Ben je trots op je ogen, lippen of misschien vind je wel dat je mooie benen hebt. Probeer meer accent te leggen op datgene waar jij trots op bent. Koop eens een mooie lippenstift of dat leuke rokje waar jouw mooie benen goed tot zijn recht komen. Laat zien waar je trots op bent!
 3. Koop de juiste kleding
  In welk kleding stuk voel jij jezelf prettig. Koop je bewust niet die broek die je juist zo leuk vind om dat je jezelf te dik vindt? Vaak hebben we een heel verkeerd zelfbeeld. Koop eens een keer wat je echt leuk vindt.
 4. Trakteer jezelf op iets dat jou gelukkig maakt
  Geef jezelf wat vaker een beloning. Trakteer jezelf op een heerlijke massage of een verwen jezelf met een beauty behandeling. En koop eens wat vaker een mooie bos bloemen voor jezelf want op een boeket van een man kan je vaak lang wachten.
 5. Verandering
  Zit je al tijden niet lekker in je vel door bijvoorbeeld je relatie, je baan of de kilo's op die wegschaal. Alleen jij zelf kan dit veranderen en ervoor zorgen dat je weer lekker in je vel zit. Dus go for it!

Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 1 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

260024

Nieuwe leden

26-01-2021
25-01-2021
25-01-2021
24-01-2021

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin