5 manieren om fit te blijven op vakantie

Body & Mind / 04 juli 2017
5 manieren om fit te blijven op vakantie
pexels.com
Je hebt hard gewerkt voor je welverdiende vakantie en ook heb je hard gewerkt om deze bikini body mee te nemen op vakantie. Maar hoe zorg je ervoor dat je tijdens je vakantie ook in shape blijft? We weten het, super moeilijk met al die culinaire verleidingen, maar we proberen je toch te helpen met een aantal tips!

Vertrek

Het begint allemaal al op het vliegveld. Je gunt jezelf eigenlijk zo'n beetje alle verleidingen die je onderweg tegenkomt, want je hebt nou eenmaal vakantie! Terecht, vinden wij zelf eigenlijk ook. Maar wil je nou op de calorieën letten en niet met een opgeblazen gevoel de lucht in gaan, zorg dan dat je thuis nog even een normale maaltijd nuttigt. Zo heb je niet eens zoveel trek in alles wat er te koop is.

Balansen

Geniet van al het lekkere eten wat je bestemming te bieden heeft! Maar doe dit om de dag. Dus de ene dag ga je helemaal los en de dag daarop kies je voor de gezondere dingen aan het buffet of in het restaurant.

Ontdekken

Ga lekker je vakantiebestemming ontdekken op de fiets of te voet. De plaatselijke bus is natuurlijk hartstikke gezellig, maar totaal niet goed voor je conditie. Op de fiets kun je extra veel zien (je wijkt immers van de grote hoofdwegen af) en je verbrand nog een hoop calorieën ook.

Sport

Ben jij thuis niet zo'n fanatiek sporter? Goede reden om het tijdens je vakantie wel te proberen. Juist omdat je weinig sport thuis, is het leuk om op je vakantiebestemming even de lokale fitness uit te proberen of om de dag een rondje op het strand te joggen. En wat dacht je van het zwembad, spreek met jezelf af dat je elke ochtend een vast aantal banen zwemt. Gegarandeerd succes!

Snacken

Misschien klinkt het overdreven, maar zorg ervoor dat je wat gezonde snacks meeneemt op vakantie. Als je eenmaal daar de supermarkt of een lokaal barretje ingaat, wordt je toch snel verleid door dat lekkere ijsje of snack.


Deel dit:

Geschreven door: Redactie


Reacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Hoeveel is 5 + 1 ?

VRIENDINNEN MAAK JE ZO ONLINE!

Welkom op het grootste vriendinnenplatform van Nederland. Je kunt hier op een gemakkelijke en vrijblijvende manier nieuwe vriendschappen sluiten en jouw vriendenkring vergroten. 

registreer direct

Gesloten vriendschappen

227978

Nieuwe leden

26-10-2020
25-10-2020
25-10-2020
25-10-2020

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Op het forum

Overijssel
Kletsgroepje
8
Gelderland
Ede en omgv
24