Over ons

Vriendinnenonline.nl is de meest uitgebreide en succesvolle vriendinnenwebsite van Nederland. Het is speciaal opgezet om nieuwe vriendinnen te vinden om mee te sporten, koffie te drinken of gewoon voor een goed gesprek. Maar bij ons lees je ook dagelijks leuke en interessante artikelen over body en mind, diy, food, fashion, familie en nog veel meer.

Wij helpen jou om leuke contacten te vinden als je bijvoorbeeld verhuisd bent of door een nieuwe levensfase nieuwe vriendinnen zoekt. Inmiddels hebben we 24.000 ingeschreven leden en zijn er heel veel waardevolle vriendschappen ontstaan. Dat is niet alleen iets waar we heel trots op zijn, we hebben er ook twee keer de ‘beste website van het jaar-award’ mee gewonnen.

Het team

Ons enthousiaste team van schrijvers, programmeurs en ontwerpers wordt aangestuurd door Lize Mast. Zij is al jaren werkzaam in de online industrie en is in de afgelopen jaren hoofdredacteur geweest bij diverse grote online titels. Toen ze de kans kreeg om deze website naar the next level te tillen, heeft ze dit met beide handen aangegrepen: ‘Het is een waanzinnig sterk concept, waarbij we geheel volgens de tijdsgeest van nu, mensen helpen om nieuwe contacten te leggen. Ik kijk er dan ook naar uit om de website verder uit te bouwen en vriendschappen weer hoog op de agenda te zetten. Daar worden we allemaal blij van toch?!’.

foto-chantal