Je tuin zomerproof maken met deze tips!

Home & Kitchen / 18 april 2017
Ad
Je tuin zomerproof maken met deze tips!
Pexels.com & thecraftedlife.com
De zomer is in aantocht en dat betekent dat dit het moment is om je tuin helemaal klaar te maken voor de dagen dat we weer heerlijk buiten kunnen zitten. Vandaag willen we je inspireren met wat leuke tips voor je tuin!

Tuinmeubels

Als je aan een relaxte tuin denkt, denk je gelijk aan fijne tuinmeubels. Juist hele leuke hoekjes maken met veel kussens, een mooie grote hangmat of een gezellige grote eettafel waar je met z'n allen aan kunt zitten, zijn een echte musthave voor een zomerproof tuin. Heb je niet zoveel budget, dan kun je op bijvoorbeeld Marktplaats al heel veel leuke stoelen, banken en tafels vinden. Deze kun je helemaal eigen maken met kussens, plaids en andere decoratie.

Verlichting

tuin-decoratie

Vaak wordt er niet bij stilgestaan hoe belangrijk de juiste buitenverlichting kan zijn en hoe licht kan bijdragen aan de juiste sfeer. Voor binnen hebben we vaak leuke schemerlampjes op de juiste plekken, terwijl we het licht buiten vaak puur functioneel toepassen. Zonde, want je kunt hier juist zoveel leuks mee doen!

Er zijn vele soorten tuinverlichting waar je aan kunt denken, zoals knusse lichtsnoeren die je ophangt tussen de bomen of aan een schutting, maar ook mooie grondspots die bijvoorbeeld een boom uitlichten of specifieke delen van je huis kunnen heel chique zijn.

Kleurrijke planten

Zodra de vorst uit de lucht is kun je de bloemetjes weer gaan buiten zetten. Wij zijn gek op groen en vinden het echt een aanwinst om je tuin vol te zetten met leuke planten. Vooral degene met frisse en kleurrijke kleuren zullen je een zomers gevoel geven!

Decoratie

De final touch geef je je tuin met leuke decoratie. Zie je tuin als een verlengstuk van je huis en besteed ook je aandacht aan de details. Wij hebben bijvoorbeeld via de kringloopwinkel een klein oud Perzisch tapijtje gekocht, die we op een zomerse dag buiten leggen, zo gezellig! Maar ook kaarsen, kussens, kleedjes, lampjes of je eigen mini moestuin zullen het verschil gaan maken. Fijne zomer!


Deel dit:

Geschreven door: RedactieReacties (0)


Je bent nog niet ingelogd. Log in of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Reageren zonder inlog kan ook:

Wat is de kleur van de zon

share op instagram     share via facebook     share op twitter     share op pinterest     share op bloglovin

Volg ons op Instagram